Loading

Stand ontwerpen in het bijzonder

In Standbouw - 13 augustus 2019

Anggrek is best wel bijzonder in zijn soort, wist je dat? Veel standbouwers bouwen namelijk vooral beursstands, maar daar blijft het dan ook bij… en bij Anggrek niet! Anggrek maakt de ontwerpen ook zelf en denkt van a tot z mee met de klant.

Alles in één

Vanaf de aanvraag tot aan de afbouw zijn er verschillende leden van het Anggrek team, met ieder hun specialisme, bezig met de stand om het tot een succes te maken. Graag willen we inzoomen op het gedeelte ‘ontwerpen’. Want zoals zojuist benoemd is dat wat Anggrek bijzonder maakt. Omdat er jarenlange kostbare ervaring in de het ontwerpteam zit, zowel op ontwerp- als op standbouwvlak, kun je er als klant altijd van op aan dat het ontwerp niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook dat vanaf de start wordt gedacht aan de praktische zaken.

De details

Bij Anggrek denken we graag mee met de klant tot in de kleinste details. Dan hebben we het even niet over schroeven of nietjes, maar over dingen zoals de hoeveelheid artikelen dat er gepresenteerd moeten worden en hoeveel ruimte er voor gereserveerd moet worden in het standontwerp. Je kan dan ook denken aan gekoelde items waarvoor een bepaald model koeling moeten worden ingezet. Ook de behoefte aan werk- en/of opbergruimte  en de afmetingen daarvan worden meegenomen tijdens het ontwerpen. Eerst worden de grote lijnen uitgezet om de indeling te bepalen om er vervolgens vorm aan te geven. Daarna wordt het kleur- en materiaalgebruik vastgelegd om de look & feel te bepalen. Zoals je in het portfolio kunt zien worden op deze manier unieke standontwerpen gerealiseerd. Het volledig op maat gemaakte standontwerp voor Last Mile Logistics is een mooi voorbeeld. Hierbij zijn de innovaties op het gebied van postbezorging perfect geïntegreerd zijn.

Prijsbewust ontwerp

Tijdens het ontwerpen worden er naar diverse aspecten gekeken, waaronder de kosten. Want Anggrek is er in geoefend om binnen de lijntjes van het gegeven budget te kleuren. Hoe dat wordt gedaan? Waar mogelijk wordt geprobeerd om materialen te hergebruiken, wat zeker scheelt in de kosten. Op deze manier is er ook de ruimte voor het ontwerpen en vervaardigen van nieuwe items waardoor de stand altijd ‘one of a kind’ is.

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw stand?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl