Loading

HORECAVA; 1 beurs, 5 stands!

In Standbouw - 13 augustus 2019

De toon is gezet voor 2019, Anggrek heeft voor één beurs vijf verschillende standontwerpen gemaakt en in 4 dagen uitgevoerd. En het allerbelangrijkste voor Anggrek waren alle positieve en enthousiaste reacties van de tevreden klanten!

De weg naar succes

Voor één van de stands begon Anggrek al bijna een jaar van tevoren aan het ontwerp. Dat is niet gebruikelijk, maar wel effectief. Vooral als je 5 stands op dezelfde beurs gaat bouwen. Het is namelijk van groot belang voor het proces dat, door middel van een goede samenwerking, planning en communicatie, alles ruim voor de opbouw afgestemd is met zowel de klant als de beursorganisatie. In dit geval dus voor vijf bedrijven, met ieder zijn eigen wensen en eisen. We nemen kort alle vijf de standontwerpen met je door…

Alles kan met Anggrek

De grootste stand (72 m2) was voor Elite, die met zijn tijd mee wilde gaan en klaar was voor een nieuw standontwerp. De stijlvolle stand heeft als basis de mooie lichte corporate tinten van Elite. Deze zijn gecombineerd met warm gebeitst houtwerk en speciaal gemaakte zitjes met geïntegreerde afvalbakken.

De overbuurman mocht Anggrek ook voorzien van een in het oog springende stand. De stand voor De Digitale werd helemaal op maat gemaakt zodat deze perfect aansloot bij het bedrijf en de producten. Zo heeft de stand een ware DIGI-ruimte waarin producten gedemonstreerd kunnen worden aan klanten in een rustige omgeving.

Voor Apollo moest de stand het karakter van de nieuwe producten uitstralen en met het gebruik van natuurlijke materialen in het ontwerp is dit heel goed uit de verf gekomen.

Voor L!nda is een deel van het bestaande ontwerp van Anggrek onderhanden genomen. De basis was namelijk al goed, maar er moest een nieuw product zichtbaar worden voor de bezoekers. Met een paar slimme aanpassingen is er een passende tweedeling tot stand gekomen waardoor de nieuwe dienst duidelijk op de kaart is gezet.

De kleinste stand van alle standontwerpen van 22,5 m2, voor Ammirato is zeker niet de minste! Van een standaard beursstand ging dit bedrijf over op een professioneel, functioneel en eigentijds ontwerp van Anggrek. Het ontwerp heeft met een mooie industriële look & feel ruimte gerealiseerd voor de gewenste presentatie, demonstratie, het opbergen en bespreken.

Overal tegelijk

Natuurlijk is Anggrek met verschillende teams hard aan de slag geweest op de horecava om alle vijf de stands naar volle tevredenheid op te leveren, toch is de eigenaar van Anggrek op elke stand te vinden geweest. Want een goede en persoonlijke afhandeling heeft Anggrek hoog in het vaandel staan, ondanks dat er wellicht meerdere partijen bedient moeten worden.

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw stand?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl