Loading

Refurbished kantoor

In Projecten - 28 juli 2021

We leveren nog steeds in een bijzondere tijd. Wanneer we kijken naar onze woon-werk situatie is er veel veranderd. Ham vraag is op dit moment; blijven we massaal thuis werken of komt er een maatschappij waarin dit meer afgewisseld gaat worden.

Thuis werken of op kantoor

Kijkend naar een kantoor plek aan huis hebben veel mensen hier het afgelopen jaar vorm aan gegeven. Op veel plaatsen is hierdoor op kantoor en met name op het gebied van kantoor inrichting een nieuwe vraag ontstaat. Kunnen we onze huidige kantoor situatie met onze huidige inrichting op het gebied van kasten, bureaus en bijvoorbeeld groendecoratie nog wel in tact laten ondanks de vaak flexibele werkplekken die we nu eigenlijk nodig hebben.

Vaak wordt er daardoor gedacht aan een nieuw ontwerp/inrichting van een kantoor. Echter brengt dit ook de nodige kosten met zicht mee. Een nieuw bureau, kast, bureau stoel kan vaak snel worden gekocht. Echter brengt dit kosten met zich mee en is het tevens zonde van de nog (gedeeltelijk) goede materialen.

Natuurlijk kunt u bij Anggrek projecten terecht om de nieuwe inrichting, middels een passend door ons gemaakt ontwerp, invulling te geven en uw kantoor opnieuw in te richten met nieuwe materialen. Een andere manier kan echter ook zijn om kantoor te “refurbishen” Ook hierin kan Anggrek projecten een goede partner zijn.

Refurbished kantoor

We kijken dan met u welke materialen we kunnen hergebruiken en dit eventueel met een kleine aanpassing een nieuwe look te geven. Bijvoorbeeld een bureau onderstel te voorzien van een nieuw werkblad. Bestaande kantoor kasten te voorzien van een nieuwe ombouw voor een compleet nieuwe uitstraling. Of de aanwezige plantenbakken te lakken of te wrappen.

Wij kunnen u in zo’n traject begeleiden van ontwerp tot uitvoering. Anggrek projecten neemt dit soort projecten graag van u over. We gaan samen met u aan tafel om de wensen en eisen te bespreken. Dit zal worden vertaald in een eerste ontwerp. Na een stukje fine tuning zal hier het definitieve kantoor ontwerp naar voren komen.

Met u stippelen we een tijdpad uit waarin de activiteiten omtrent u nieuwe kantoor inrichting plaats gaat vinden. Dit zodat er bijvoorbeeld zoveel mogelijk door gewerkt kan worden.

Ook zullen we met u samen een verlichtingsplan maken. Dit zal bestaan uit functionele verlichting, maar eventueel ook een stuk sfeer verlichting.

‘Nieuw’ kantoor met nieuwe look

Al met al zal uw kantoor of uw vergader ruimte een totaal andere inrichting kunnen krijgen. U kunt op deze manier prachtig ‘nieuwe’ bureaus, ‘nieuwe’ kantoor kasten en alle andere ‘nieuwe’ elementen die bijdragen aan een compleet nieuwe look.

Naast een refurbished kantoor en kantoor inrichting levert Anggrek projecten natuurlijk maatwerk vanuit onze eigen werkplaats. Dus wanneer u toch op toch op zoek bent naar een nieuw kantoor ontwerp en realisatie hiervan, dan zijn wij ook graag u partner.

Samen met onze vaste leveranciers, in combinatie met onze ontwerpen en ons maatwerk vanuit onze werkplaats kunnen wij de meest bijzondere kantoor inrichtingen realiseren.

Dus Anggrek projecten voor al uw kantoor ontwerpen en kantoor inrichtingen.

 

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw event?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl