013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Beurzen

Stand beurs 

Een beurs is de gelegenheid om indruk te maken op vaste en potentiële klanten, dit wilt u natuurlijk doen door middel van een unieke en originele stand. Dan bent u bij Anggrek aan het juiste adres, wij leveren stands op maat gemaakt. 

Beursstand ontwerp

Staat u binnekort op 1 van onderstaande beurzen of op een andere beurs en bent u op zoek naar een geschikte invulling van uw stand, dan helpen wij u graag. Voor inspiratie neem eens een kijkje in ons portfolio.

Het kan hierbij gaan om de basis beursstand inrichten. Op die manier onderscheid je je toch van alle andere standhouders door een unieke en originele inrichting, doormiddel van onze vele bars en meubellijnen
Maar natuurlijk kunnen we ook doormiddel van houtbouw een stand ontwerpenen en bouwen die helemaal aansluit bij uw bedrijf en uw wensen, waardoor uw stand uniek zal zijn.


In beide gevallen zullen wij de beursstand ontwerpen doormiddel van een 3D tekening, waardoor u een realistische indruk krijgt. 

Wij ontzorgen u

Als u deelneemt aan een beurs komt daar veel bij kijken qua organisatie, wij ontnemen u graag deze zorgen. Wij regelen de goedkeuring voor het ontwerp, de stroom- en wateraanvragen, takelpunten etc. Op deze manier realiseren wij een aantrekkelijke stand invulling waarbij u zo min mogelijk zorgen heeft. 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot