Loading

Horecava

L1nda en Young ones

Vraag: stand met 2 bedrijven hoe gaan we dat doen. Want hoe kunnen we het mooie en praktische ontwerp van afgelopen jaar aanpassen. Aangezien we een nieuwe stand afmeting hebben en wij als L1nda samen de stand gaan bemannen met Young ones.

Probleem: Hoe maak ik tijdens de Horecava aan onze doelgroep duidelijk dat we een stand met 2 bedrijven zijn. We werken namelijk heel veel samen en bieden samen een mooi product aan de klant. Maar wel iedere met zijn eigen identiteit, wat zich uit in verschillende huisstijlen, kleuren en beeldmateriaal. Daarbij willen we de professionele uitstraling van afgelopen jaar zeker behouden.

Oplossing: Doordat de basis van het ontwerp rustig en open te houden ontstaat er een rust. Door de toevoeging van mooi beeldmateriaal, sfeervolle grote balie en groendecoratie ontstaat er toch een sfeer die een welkom gevoel geeft.

Realisatie: Bij de opbouw van de beursstand begonnen we natuurlijk met de vloer. Het kostte extra tijd omdat deze vloer schuin wegloopt, maar dat is juist een leuk detail! Daarna gaan we aan de slag met de wanden en de luifel. De visuals op de wanden zorgen direct voor meer sfeer. De balie met het prachtige koffie zet apparaat maakt het plaatje, incl. de groendecoratie compleet.

Wij bieden altijd een full service pakket waarbij we de zorgen van de klant uit handen nemen, bij deze stand en alle andere stands op de Horecava. Bekijk hier nog meer stand op deze beurs.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi