Loading

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi

Vraag:

Hoe ziet een kantoor inrichting met sfeer eruit voor de toekomst, waarbij rekening is gehouden met de wensen van nu.

Probleem:

Waar moeten we allemaal rekening mee houden als het gaat om kantoor inrichting? Het moet een prettige werksfeer zijn die ook functioneel is.

Oplossing: 

We hebbben een overzicht gemaakt van alle wensen, eisen, routings van het personeel om zo een basis plan te ontwerpen voor de kantoor inrichting. Dit is ingevuld met meubilair waarbij de werksfeer zeker niet vergeten is! Hierbij hebben we eerst verschillende stijlen en kleurgebruik voorgesteld om zo samen te zoeken naar de beste inrichting die past bij de klant. Door gebruik te maken van warme materialen in combinatie met hout, planten, vloerkleden en gordijnen ontstaat er een kantoor inrichting met sfeer en beleving. En een mooie inrichting die zorgt voor een prettige en praktische werksfeer. Dit aansluitend bij de al aanwezige items vanuit de leestenfabriek in Oisterwijk waar dit kantoor is ingericht.

Realisatie: 

Tijdens de realisatie van de kantoorinrichting zijn alle onderdelen stap voor stap gerealiseerd conform tekening. De bureaus zijn geplaatst en voorzien van kabelgoten. Tevens is alle bekabeling door ons aangesloten zodat de klant direct na de verhuizing kan starten op zijn nieuwe werkplek.

Conclusie een mooie kantoor inrichting met sfeer en beleving was het eindresultaat. Waarbij we later ook nog toevoegingen hebben gedaan voor een mooie spreekkamer en een maatwerk wandmeubel

Ook benieuwd naar onze mogelijkheden voor een kantoorinrichting op maat? Kantoor inrichting die helemaal nieuw is? Of juist refurbished waarbij we gebruik maken van jullie huidige kantoor inrichting? Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen een ontwerp door ons te laten maken maar dat jullie het zelf verder gaan uitvoeren. Dus loop je ergens tegen aan op het gebied van kantoor inrichting. Neem gewoon geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar jullie wensen en de mogelijkheden.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi