Loading

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media

Vraag:

Ieders verhaal is uniek. Exact op basis daarvan is Meet Media ontwikkeld. Vertel jou verhaal in onze studio, omgeven door jullie huisstijl, kleuren en beeld. Maar hoe doen we dat?

Probleem:

We zijn op zoek naar een creatieve partij die voor ons een studio inrichting ontwerpen en realiseren. Waarbij we in dit ontwerp flexibel zijn in het aanpassen van de huisstijl, kleuren en beeld.

Oplossing: 

Die creatieve partij waren wij. We hebbben een eerste ontwerp gemaakt met de wensen en gedachten van de klant. Vanuit daar zijn we samen gaan fine tunen op zoek naar de ideale uitstraling en indeling.

Bij de uitstraling gaat het natuurlijk om de soort materialen. Door neutrale keuzen te maken qua materialen en kleuren ontstaat er een basis waarbij iedere kleur toe te voegen is. Echter is het wel belangrijk om te kiezen voor diverse structuren en materialen binnen dit kleuren pallet om warme en sfeer te geven aan de studio. We hebben dan ook gekozen voor neutraal wit, in combinatie met echt warm eiken hout, neutrale beige stoffen, warme robuuste vazen en stijlvol kunstgroen.

Ook de indeling was van belang bij dit ontwerp. Het gaat namelijk nooit om het totaal plaatje maar om de camera shots. Hier hebben we natuurlijk in het ontwerp rekening mee gehouden en ook met alle praktische zaken zoals een werk ruimte aan de achterzijde of voldoende opslag ruimte. Dit is continue gebeurd in overleg met onze opdrachgever Jeroen Wolfs van Compagnon events. 

Realisatie: 

Tijdens de realisatie van de studio hebben we eerst een proef opstelling gemaakt zodat alles getest kon worden qua verlichting. Na een paar kleine aanpassingen zijn we de materialen gaan realiseren in de werkplaats. Dus de tv wanden, de prachtige eiken houten pilaren, de stijlvolle salontafels, de mooie balies in 2 maten en de grote eyecatcher van een presentatie tafel. Bijpassend hebben we natuurlijk ook de stoelen, fauteuils, vazen en planten besteld en klaar gemaakt voor de inrichting.

Vervolgens zijn alle onderdelen stap voor stap geplaatst op locatie conform tekening in de studio. De tv panelen zijn gemonteeerd, de eiken houten pilaren zijn geplaatst en ook al het meubilair is op de gewenste plek in elkaar gezet. Hier kunt u zien hoe deze studio tot stand is gekomen.

Conclusie een mooie studio inrichting met sfeer en beleving was het eindresultaat. Waarbij de toevoegingen zijn gedaan qua led verlichting, tv schermen en led panelen om het compleet te maken.

Ook benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw project op maat?  Het is  mogelijk om alleen een ontwerp door ons te laten maken maar dat jullie het zelf verder gaan uitvoeren. Of dat wij ook de realisatie uit handen nemen om u compleet te ontslasen. Dus loop je ergens tegen aan op het gebied van project inrichting. Neem gewoon geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar jullie wensen en de mogelijkheden.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi