Loading

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi

Vraag: We willen een mooie sfeervolle vergaderruimte. Die tevens voorzien is van alle technische eisen die we hebben zoals een groot presentatie scherm.

Probleem: We weten wel wat we nodig hebben in de vergaderruimte, maar hoe moeten we dit samenvoegen zodat het een eenheid is met uitstraling.

Oplossing: Ook hierbij hebbben we een overzicht gemaakt van alle wensen en technische eisen om zo een basis plan te ontwerpen voor de vergaderruimte. Dit is ingevuld met meubilair waarbij de rest van de kantoor inrichting zeker niet vergeten is! Want het is belangrijk om een eenheid te hebben qua uitstraling. Maar toch een onderscheid omdat het een andere functie heeft binnen het kantoor. Door gebruik te maken van warme materialen in combinatie met hout, planten, vloerkleden en gordijnen ontstaat er een mooie inrichting die zorgt voor een prettige en praktische vergadersfeer.

Realisatie: Tijdens de realisatie van deze vergaderruimte zijn we gestart met alle technische voorzieningen. Deze zijn verwerkt op een maatwerk wand waarachter alle bekabeling netjes is weggewerkt. Ook de lamp boven de tafel is maatwerk net zo als de tafel! Uniek omdat het gemaakt is van een houten boomstam, dus nooit het zelfde. En in combinatie met het onderstel een stijlvolle combinatie, waarbij ook de technische aansluitingen netjes zijn weggewerkt. De gordijnen, het tapijt en de groendecoratie maakt het af.

Deze spreekruimte hoort bij een compleet project waar we alle kantoren hebben mogen inrichen. Later hebben we in deze vergaderruimte ook nog een maatwerk wand meubel toegevoegd. Deze gehele inrichting is geplaatst in de prachtige leestenfabriek in Oisterwijk.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi