Loading

Maatwerk wand meubel

Oribi

Vraag: We willen in de vergaderruimte een maatwerk wand meubel waarin de apparaten die wij maken netjes gepresenteerd worden.

Probleem: We weten welke apparaten we willen laten zien, maar hoe komt dit mooi bij elkaar in een meubel dat tevens nog past in de beperkte ruimte.

Oplossing: De basis zijn de apparaten die vast staan qua maatvoering en dus bepalend zijn. Daarnaast is de hoek waarin het komt bepalend want groter kan het niet worden. Door deze samen toe voegen en te bekijken hoe je de kabels netjes weg kan werken in het meubel ontstaat er een ontwerp. Door het hout van de tafel terug te laten komen in dit ontwerp ontstaat er tevens een eenheid.

Realisatie: Tijdens de realisatie van dit maatwerk wand meubel waren met name de apparaten en de bekabeling de belangrijkste basis. Alles moest zo gemaakt worden dat het makkelijk vervangen of weggehaald kan worden. Dit vergt wat tijd in de realisatie maar het eindresultaat mag er wezen. Een strak en toch sfeervol maatwerk meubel waarin de apparaten goed tot zijn recht komen.

Dit maatwerk wand meubel is later toegevoegd aan dit project. Eerst is de overige inrichting door ons ontworpen en gealiseerd, net zo als de vergaderruimte waar dit meubel in geplaatst is. Deze gehele inrichting is geplaatst in de prachtige leestenfabriek in Oisterwijk.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi