Loading

Horecava

De Digitale

“Fantastische eerste ervaring met dit bedrijf op de Horecava 2019, we kijken nu al uit naar 2020.” Jeffrey Brouwer – Eigenaar de Digitale

Vraag: Hoe kunnen we aan onze doelgroep in één oogopslag laten ziet wat wij aanbieden? De stans zien we graag in een mooie design-sfeer die past bij ons nieuwe bedrijfspand.

Probleem: Hoe kan ik mijn producten op een mooie duidelijke manier presenteren om nieuwe klanten te werven? Kan ik dit aan Anggrek toevertrouwen? Daar ik wens namelijk dat dit gebeurt op een hoog afwerkingsniveau welke gelijk staat aan onze professionele producten.

Oplossing: Er spelen twee zaken de hoofdrol bij het oplossen van het probleem van de Digitale;

  1. De producten brengen we duidelijk in kaart om deze vervolgens slim te positioneren. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker van de beursstand in één keer ziet wat de productgroepen zijn.
  2. Er zijn materialen uitgezocht die passen bij de huisstijl. Op deze manier wordt de professionele uitstraling en het hoge afwerkingsniveau duidelijk zichtbaar. Door het gebruik van de diverse materialen wordt ook het verschil tussen de productgroepen duidelijk.

Realisatie: Met slimme oplossingen en ideeën realiseerde we een stand ontwerp dat voldeed aan alle eisen.

We hebben een duidelijke onderscheid gemaakt tussen de drie productgroepen. Ten eerste door middel van het materiaalgebruik. Daarnaast door de bewuste positionering van de productgroepen op de beursstand. De presentatieruimte is volledig op maat gemaakt. Door dit maatwerk was het mogelijk om de professionele producten te presenteren. Hierdoor bleef deze ruimte in verhouding met de andere delen van de stand. Het standontwerp, gebaseerd op de nieuwe huisstijl met een open design, is perfect afgewerkt. Doordat alles tot in detail is nagelopen kon het afwerkingsniveau zich meten met de professionaliteit van de gepresenteerde producten.

Daarnaast was in dit geval een duidelijke planning erg belangrijk; Wij mochten de beursstand bouwen maar de Digitale moest het product (de beeldschermen) op tijd monteren. Dit vroeg van beide partijen een goede voorbereiding. Maar ook goed overleg op de werkvloer was essentieel om tot het gewenste resultaat te komen.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi