Loading

Horecava

De Digitale

“Fantastische eerste ervaring met dit bedrijf op de Horecava 2019, we kijken nu al uit naar 2020.” Jeffrey Brouwer – Eigenaar de Digitale

Vraag: Hoe kunnen aan onze doelgroep in één oogopslag laten ziet wat wij aanbieden, in een mooie design sfeer die past bij ons nieuwe bedrijfspand?

Probleem: Hoe kan ik mijn producten op een mooie duidelijke manier presenteren om nieuwe klanten te werven? En aan welke stand bouwer kan ik dit toevertrouwen, daar ik wens dat dit gebeurt op een hoog afwerkingsniveau.

Oplossing: Er spelen twee zaken de hoofdrol bij het oplossen van het probleem van de Digitale;

  1. De producten brengen we duidelijk in kaart om deze vervolgens in de delen. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker van de beursstand in één keer ziet wat de productgroepen zijn.
  2. Er zijn materialen uitgezocht die passen bij de huisstijl zodat de professionele uitstraling en het hoge afwerkingsniveau duidelijk zichtbaar wordt. De materialen maken het verschil tussen de productgroepen zodat deze waarde toevoegen aan het uitstraling van de beurs stand.

Realisatie: Met slimme oplossingen en ideeën realiseerde we een stand ontwerp dat voldeed aan alle eisen.

We hebben een duidelijke onderscheid gemaakt tussen de drie productgroepen door middel van het materiaalgebruik en de positionering van de productgroepen de beursstand. De presentatieruimte is volledig op maat gemaakt. Hierdoor konden de gewenste producten er in gepresenteerd konden worden en bleef deze ruimte in verhouding met de andere delen van de stand. Het stand ontwerp, gebaseerd op de nieuwe huisstijl met een open design, was perfect afgewerkt. Doordat alles tot in detail is nagelopen kwam het afwerkingsniveau overeen met de professionaliteit van de producten die gepresenteerd werden.

Daarnaast was in dit geval een duidelijke planning erg belangrijk; Wij mochten de beursstand bouwen maar de Digitale moest het product (de beeldschermen) op tijd monteren. Dit vraagt van beide partijen een goede voorbereiding, maar ook goed overleg op de werkvloer om zo tot het gewenste eindresultaat te komen.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

Korenbloem Tilburg

Uitvaart

Waalwijk locatie tent

Inrichting bruiloft

Werkendam

Waterman Catering