Loading

Greentech

Vitotherm

Vraag:  Hoe presenteren we ons product duidelijk op een nette en moderne beursstand ?

Probleem: Het product en hoe deze te presenteren is het belangrijkste, maar verder zijn er niet veel wensen. Onze naam moet duidelijke zichtbaar zijn en de stand moet een mooie setting worden om met de klanten in gesprek te gaan. De invulling van het standontwerp laten we graag aan jullie over.

Oplossing: Het uitgangspunt is ‘de brander’ en deze is gepresenteerd op het belangrijkste punt van deze stand, de hoek. Het podium waarop ‘de brander’ staat vormt samen met de achterwand met flatscreen een eenheid. Ook het bijbehorende plafond met logo, licht het podium met ‘de brander’ mooi uit. Dit realiseert aandacht! Door de hoogte gebeurd dit ook ook van afstand. Er is ruimte voor gesprekken aan de bar en de statafel. Beide sluiten mooi aan op de strakke vormgeving van de stand. Door de bedrijfskleuren te gebruiken in combinatie met het hout valt de blauwe ‘brander’ extra op.

Realisatie: Bij de opbouw van de stand voor de Greentech is de stand gerealiseerd zoals de visualisatie van het ontwerp. Bij de bouw konden we onze ervaring en flexibiliteit als standbouwer inzetten toen op het laatste moment werd besloten dat er tegen de achterwand nog een paneel moest komen incl. stroom. Ook de logistiek rond de brander zelf namen wij graag van de klant uit handen zodat ze hier geen zorgen over hadden. Wij zorgden voor het transport met de heftruck en dat deze uiteindelijk voorzien was van stroom/internet en klaar was voor gebruik.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi