Loading

Horeca vakbeurzen

In Standbouw - 19 september 2023

Er zijn talrijk veel horeca vakbeurzen! De bekendste horeca beurs is waarschijnlijk de Horecava maar ook gastvrij Rotterdam of de BBB en de foodspecialiteiten zijn food vakbeurzen. En dat zijn alleen nog maar een paar Nederlandse beurzen. Want natuurlijk zijn er in Duitsland en België ook nog talrijk veel horeca vakbeurzen te vinden.

Horeca een sfeervolle branche

De zomer lijkt nu echt op zijn einde te komen, na al het onverwachtse lekkere weer nog de laatste weken. We hebben er nog geen behoefte aan maar de tijd gaat snel. Bedrijven draaien weer op volle kracht na de vakantie periode en zeker ook de Horeca. Deze branche is altijd aan het denken aan nieuwe producten, innovaties en alles wat hier verder bij hoort. En waar komt dit alles beter tot zijn recht als op een horeca vakbeurs. Zoals tijdens de Gastvrij Rotterdam in Ahoy of in het Mecc Maastricht tijden de BBB. Maar natuurlijk ook tijdens de Horecava in januari in de Rai. De place to be voor alles en iedereen die zicht richt op de horeca. Denk daarbij aan duurzaamheid, talentontwikkeling, proeverijen, demonstraties, werknemers beleid etc. Wanneer jij je als bedrijf wil profileren is het een goed idee om een mooie stand te laten ontwerpen en realiseren. Een stand die naadloos bij jou bedrijf aansluit.

Van ontwerp tot realisatie

Nu denk je misschien dat klinkt als een goed idee, maar halen we dat nog wel qua tijdsbestek? Het ontwerpen van een stand voor een horeca vakbeurs hangt af van verschillende factoren:

  1. de omvang van de stand
  2. de hoeveelheid wensen
  3. de snelheid van schakelen in het ontwerp proces

Uitleg: Een stand ontwerp maken kost tijd! Het kan heel snel binnen enkele weken. Maar een goed ontwerp wat past bij alle wensen en klopt qua uitstraling heeft toch wel 2 – 4 maanden nodig. Dus het is zeker nog mogelijk om een maatwerk stand te ontwerpen en realiseren voor op de Horecava 2024 

Hier zijn enkele stappen om u te helpen een tijdlijn te maken:

  1. doelstellingen vaststellen
  2. budget toewijzen
  3. standruimte reserveren
  4. ontwerpfase ingaan met een professionele standbouwbedrijf zoals Anggrek projecten
  5. promotiefase voor de beurs
  6. opbouw stand

In een persoonlijk gesprek maken wij graag kennis met u, mocht u na het zien van ons portfolio benieuwd zijn wat wij voor u kunnen betekenen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw stand?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl