Loading

De precisiebeurs!

In Standbouw - 11 augustus 2023

Hoe te onderscheiden op de precisiebeurs?

Dit zal niet gerealiseerd worden door een hoge imposante stand te realiseren, welke op grote afstand binnen het beurscomplex al te aanschouwen is. Waarom niet? Gewoon omdat de aangegeven maximale hoogte 2,5 meter is. Vandaar vaak de keuze op standaard standbouw, aangeboden door organisatie.

 • Maar wil je nu toch extra opvallen?
 • Onderscheidend zijn? net zo als jou producten/diensten/kwaliteiten
 • Iets anders doen dan de rest?

Precisie technologie

Aangezien de precisie technologie is uitgegroeid tot de basis van bijna alle apparaten, waarmee we iedere dag te maken hebben. En de ontwikkelingen hiervan continue bezig zijn, mag jij je als bedrijf op deze beurs toch onderscheiden!

Op een beurs vol met ontmoeting, samenwerken en kennis delen om mee te gaan in alle ontwikkelingen. Daar mag je als bedrijf toch opvallen!

Voordelen standbouwer

Hoe je dat doet? Door het inhuren van een professionele standbouwer. Voor een professionele en onderscheidende uitstraling op de Precisiebeurs. Die plaats vind in de Brabanthallen in Den Bosch.

En die professionele stand bouwer kunnen zijn wij: Anggrek projecten. Een full service standbouw bedrijf dat ervaring heeft op de Precisiebeurs! Waar we al diverse jaren mooie luxe stands hebben gerealiseerd op 2,5 meter hoogte.

Stappen beursdeelname

Maar hoe begin je aan deze samenwerking en waar moet je allemaal aan denken?

 1. Bepaal duidelijk wat de doelstellingen zijn voor de beurs. Wil je nieuwe klanten trekken, bestaande klantrelaties versterken. Nieuwe producten laten zien. Of juist je diensten duidelijk naar voren brengen. Zorg ervoor dat je doelen SMART zijn.

Uitleg: SMART betekend specifiek, meetbaar, haalbaar, relevant en tijdgebonden. Als jou doelen hieraan voldoen zijn ze goed! Een professionele standbouwer denkt hierin ook graag met u mee.

 1. Laat ons vervolgens met deze doelen een stand ontwerpen, die past bij de merk identiteit van het bedrijf. Wij zorgen voor een aantrekkelijke en uitnodigende uitstraling die de aandacht trekt.
  • Natuurlijk houden wij hierbij rekening met een functionele routing
  • De juiste verlichting
  • En de beste inrichtingselementen die zorgen voor de juiste product en boodschap presentatie
 1. Mocht het stand ontwerp aansluiten bij het bedrijf en de SMART gestelde doelen moet het promotiemateriaal hier op aansluiten. Denk hiervoor aan de signing in de stand zoals prachtige visuals die onderscheidend en aantrekkelijk zijn qua uitstraling. Maar bijvoorbeeld ook tv presentatie, digitale display, virtuele demo’s, visitekaartjes, brochures op een USB stick.
 2. Stel ook een goed beurs team samen! Want een positief enthousiaste medewerkers maken zeker het verschil tijdens de beurs.
 3. Daarnaast is de planning een belangrijk onderdeel. Wanneer is de beurs, hoe vroeg begin je met klanten aanschrijven over de beurs. Om vervolgens samen met de standbouwer te kijken naar de opbouw, oplevering en inrichting van de stand. Wij bekijken dit samen met u om zo de optimale tijdsplanning te maken, zonder stress!

Volgende stap

En dan is het tijd voor de beurs. Beurzen zijn een geweldige gelegenheid om te netwerken met andere exposanten, bezoekers en experts in de Precisie technologie. Neem dan ook de tijd om relaties op te bouwen en kennis te delen. En waar kan dit nou beter dan op een maatwerk stand? Die onderscheidend is, opvallend is, anders dan de rest, en perfect aansluit bij de merk identiteit van het bedrijf en de doelen.

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen?  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Want door te kiezen voor een professionele stand vergroot je de kans op een succesvolle en efficiënte deelname aan de Precisiebeurs.

 

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw stand?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl