Loading

Onderscheidende stand op de Taxi Expo of Taximesse

In Standbouw - 7 augustus 2023

Voor iedere branche is er wel een geschikte beurs. Zo ook voor de mobiliteitssector! En helemaal in 2024, aangezien de krachten van de Taxi Expo, Tankstation vakbeurs en de Fleetexpo gebundeld weer worden. Tijd dus om daar bij te zijn met een onderscheidende stand. Maar ook is dit belangrijk op de Taximesse in Keulen!

Want de bruisende mobiliteitssector heeft door het Corona een deuk opgelopen die helaas nog steeds voelbaar is.  Belangrijk dus om jezelf als bedrijf te profileren en te laten zien op deze beurs vloer in de jaarbeurs Utrecht, waar 5.000 mobiliteitsprofessionals verwacht gaan worden.

Hoe je dit kan doen? Daar helpen wij je graag verder mee:

Doel beursdeelname

Het belangrijkste is dat je een duidelijke doelstellingen hebt voor je beursdeelname. Dit kan zijn het vergroten van naamsbekendheid, generen van leads, presenteren van nieuwe producten, bestaande klanten aandacht geven of juist een combinatie van meerdere doelen.

Afhankelijk van het doel wordt namelijk de stand inrichting ontworpen door eventueel een professioneel standbouw bedrijf zoals wij.

Als je doel naamsbekendheid geven is het belangrijk dat je merk identiteit duidelijk wordt weergegeven doormiddel van logo, kleur en boodschap. Communiceer duidelijk en eenvoudig wat je bedrijf te bieden heeft.

Indien jij je huidige klanten aandacht wil geven, kan een ontspannen zithoek of bar een oplossing zijn. Waar de bezoeker kunnen ontspannen en gesprekken kunnen voeren met jullie.

Aangenomen dat het doel nieuwe producten presensteren is. Kunnen juist live demonstraties of workshops een goede invulling zijn van je stand. Activiteiten zoals dit trekt bezoekers aan en zorgt voor betrokkenheid.

Uniek ontwerp met sfeer

Onderscheidende stand ontwerpen zijn visueel aantrekkelijk en uniek. Het moet aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf en aangevuld worden met sfeervolle, mooie, opvallende, aantrekkelijke items.

Zoals bijvoorbeeld een opvallende kleur toevoegen bij de huisstijl kleur.  Maar ook juist prachtige materialen zoals echt robuust hout en groendecoratie samenvoegen met de branding van het bedrijf. Verder kunnen grote aantrekkelijke afbeeldingen en video’s zorgen voor een visueel aantrekkelijke stand.

Met andere woorden je stand moet een gastvrije omgeving zijn. Waar bezoekers in de mobiliteitssector zich welkom voelen.

Tip: zorg ook voor vriendelijke en deskundige mensen op de vloer tijdens de beurs. Hiervoor kun je gastvrouwen/mannen inhuren, maar natuurlijk ook je eigen persoon trainen en begeleiden.

Tip: Vergeet ook niet de social media om de bezoekers al een welkom gevoel te geven voor de beurs. Tevens vergroot dit de (online) zichtbaarheid van je stand en beursdeelname.

Interesse in een onderscheidende stand? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw stand?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl