Loading

Wensen van klant op de Horecava

In Standbouw - 24 januari 2023

Vind jij nu hetzelfde mooi als een jaar geleden? of als 5 jaar geleden? Waarschijnlijk niet! Trends komen en gaan. Trends in kleding, in interieurs en ook in de standbouw. Daarnaast veranderd ook de vraag vanuit de klant. Dat is mooi te zien bij de stands van L1nda die wij afgelopen jaren hebben mogen realiseren.

De huisstijl is door de jaren heen bijvoorbeeld veranderd, waardoor het kleurgebruik in de eerste stand (jaren geleden) fel roze was gecombinerd met zwart. Door de jaren heen werd het roze steeds minder en ook dit jaar is het zwart compleet uit de stand verdwenen. Ook is de wens qua gebruik veranderd. Waar er jaren geleden zo veel mogelijk vaste computers moesten staan om alles te demonsteren, was er dit jaar maar 1 vaste computer.

 

De wensen van de klant

De wensen van de klant zijn de basis voor het stand ontwerp! Bij iedere beurs deelname gaan we dan ook het gesprek aan met de klant om te bepalen wat de wensen van dit jaar zijn.

  • Is de reden voor de beursdeelname veranderd?
  • Is er een nieuw product bijgekomen?
  • Is er een nieuwe huisstijl die geintroduceerd moet worden?

 

De invloed van deze wensen

Vanuit deze wensen gaan we het bestaande ontwerp vernieuwen, aanpassen of compleet omgooien. Zo was bij L1nda jarenlang de wens voor 1 bar maar heel veel vaste werkplekken. Dit jaar hebben we ook 1 bar gemaakt, maar dan in een U-vorm in combinatie met losse statafel. Op die manier waren er heel veel flexibele sta plekken om met de bezoekers op een infomermele manier het gesprek aan te gaan. Daarbij waren zeker geen vaste werkplekken nodig maar voldeden een paar tablets.

Op de foto’s is goed de ontwikkeling door de jaren heen te zien. De verandering van wensen bijpassend aan het bedrijf en de wensen die er toen speelde. Natuurlijk heeft iedereen een voorkeur voor de stand die hij of zij het mooiste vind. Het blijft natuurlijk iets persoonlijks en een kwestie van smaak. Dat geldt met alle trends!

Na deze blog geïnteresseerd in een niieuwe stand waarin de nieuwe wensen geintegreerd zijn? Een stand die past bij uw bedrijf! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw stand?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl