Loading

Deelnemen aan de SMM in Hamburg

In Standbouw - 31 maart 2024

Afgelopen Europort mochten wij voor Innovative Navigation deze overtuigende stand op 14 m2 ontwerpen en realiseren. Na deze beursdeelname was de klant zeer enthousiast over de beursdeelname! De review over de beurs lees je hier en we zijn nu volop aan het ontwerpen voor de stand op de SMM in Hamburg die dit jaar plaats vind. 2025 staat dan de Europort weer voor de deur.

Ook op zoek naar een standbouwer voor op de SMM? Wij helpen u graag verder. En zoals je hier ziet hoef je geen grote stand te hebben om op te vallen. Opvallen met een kleine stand is namelijk ook mogelijk! Dat laat deze stand van Innovative Navigation wel zien op de Europort in Rotterdam. Een stand van 14m2, met daarin alle wensen van de klant geïntegreerd. Tot 2023 bestond de stand inrichting altijd uit standaard standbouw vanuit de beursorganisatie. Die zij dan zelf inrichten met enkele items meubilair en tv schermen. Zoals ze zelf aangaven was dit nooit erg mooi en kosten het heel veel tijd!

Voordeel professionele standbouwer

Daarbij komen we direct bij het eerste plus punt van een professionele standbouwer zoals wij: het ziet er mooi, verzorgd en overtuigend uit! en je houdt zelf tijd over voor andere zaken. Daarnaast hebben wij al standbouwer veel inzichten en ideeën door de ervaring die we hebben in bouwen en ontwerpen. Bij dit stand ontwerp was de klant bang dat niet alles pasten in de 14 m2. Wij hebben laten zien dat dit wel mogelijk was, door de dubbelzijdige wand met daarin demonstratie mogelijkheden en de hoogte van de luifel. Bij de oplevering was de klant positief verrast en zei: het is zo ruim! en dat voor de beperkte ruimte.

Een ander voordeel is dat de arbeid die je er zelf in moet investeren vele malen kleiner is. Toen Innovative Navigation aan kwam op de stand, was deze bijna helemaal klaar. Normaal gesproken is de stand compleet klaar, maar in dit geval hadden ze zelf apparatuur bij die geïntegreerd moest worden in de stand. Het spreekt voor zich dat wij bij de montage hiervan helpen. Toen was het alleen nog tijd om alle software te checken en controleren. Dat is nu iets wat wij niet doen, maar wij helpen wel door een kopje koffie te brengen

Benieuw geworden naar ons? Lees hier verder over onze overtuigende totaalaanpak.

 

 

Lees verder

Deel dit artikel:

Mogen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw stand?
Neem dan gerust contact met ons op! Voor inspiratie bekijk ons portfolio eens. Tel: 0135114790 of info@anggrek.nl