Loading

Beauty trade special

Aantrekkelijke stand

“In maart bruiste het in de Jaarbeurs in Utrecht van de activiteiten op het gebied van beauty. Hier vond wederom het groots opgezette high quality event Beauty Trade Special plaats: de meest toonaangevende vakbeurs voor de professionele beauty en uiterlijke verzorgingsbranche. Terwijl buiten de eerste lentezon scheen, zorgden binnen ruim 180 standhouders voor een oase aan vakinspiratie. Nieuwe merken, innovatieve producten, gerenommeerde leveranciers, de laatste trends, interessante technieken en diverse lanceringen waren verdeeld over de drie beurshallen”. Volgens de beursorganisatie van de beuaty trade special. 

In april 2023 vindt het mooiste evenement van Nederland weer plaats: de beauty trade special! Velen dames (en heren) komen  proberen, passen en natuurlijk ook heerlijk shoppen. Een lekker dagje weg naar de Jaarbeurs in Utrecht voor deze beurs.

Anggrek projecten is ook op deze beurs al jaren te vinden. Want eigenlijk kan je altijd bij ons terecht! Of het nu gaat  om een hele grote en complexe stand. Om een compleet nieuwe stand die je wil kopen. Een kleine stand die je wil huren als net startende onderneming of een kleine stand met productpresentatie voor op de huishoudbeurs. Dus eigenlijk is alles mogelijk. Kijk eens in ons portfolio voor een greep uit de reeds gerealiseerden projecten voor een indruk hiervan

Bij een stand op de beauty beurs is een mooie uitstraling en sfeer heel belangrijk! Maar daarnaast is ook de routing, voldoende presentatie ruimte en eventuele kassa ruimte heel belangrijk. Hierin hebben wij dan ook veel ervaring en kijken wij graag samen met u naar de wensen en mogelijkheden.

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: apr 06 - 08 2024

Locatie

Jaarbeurs
Utrecht
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes