Loading

Projecten

Voor iedere wens een invulling

Welkom bij Anggrek event-styling. Of het nu gaat om een volledige inrichting van uw evenement of van een verfraaiing door het leveren van decoratiematerialen, meubellijnen of mooie bijpassende bars, bij Anggrek ben je aan het juiste adres! Door de jarenlange ervaring met het inrichten van bruiloften, beurzen, personeelsfeesten, themafeesten, congressen, festivals en begrafenissen kan het team van Anggrek u met elk vraagstuk van dienst zijn. Op bovenstaande afbeelding kun je zien hoe een traject er doorgaans uitziet. We beginnen met het in kaart brengen van het doel van de inrichting, aangevuld met de bestaande wensen en eisen. Om te kunnen starten met een ontwerp-voorstel zijn de afmetingen/kenmerken van de locatie nodig, maar ook het budget. Vaak vinden mensen het lastig om een budget op te geven, maar omdat de mogelijkheden enorm zijn is een richtlijn echt nodig. Het ontwerp maken we visueel door middel van 2D en 3D tekeningen, moodboards met kleuren en materialen. Wanneer het totaalplaatje klopt beginnen we met de voorbereidingen. Bij de realisatie en oplevering houden we persoonlijk contact zodat er geen twijfel kan bestaan over je tevredenheid.

Kantoor op maat

tot in detail verzorgt

Voor uw maatwerk kantoor inrichting zijn wij de partij die u helpen met het ontwerp, de visualisatie en de realisatie op alle niveaus en maatwerk tot in alle details.

Refurbished kantoor inrichting

precies wat u nodig heeft

Uw huidige kantoor inrichting is een prima basis die met een paar mooie stijlvolle en slimme aanpassingen past bij de huidige wensen.