Loading

Refurbished kantoor inrichting

Precies wat u nodig heeft

Vraag:  We zijn voor ons bedrijf op zoek naar een nieuwe inrichting, want we hebben veel meer mensen die thuis werken, maar wie kan ons daarbij helpen?

Probleem: Door het corona is het werken bij ons op kantoor veranderd. Veel mensen blijven straks 1 of 2 dagen per week thuis werken waardoor onze huidige kantoor inrichting niet meer nodig is. Maar wat is nu een juiste invulling? Waar moeten we aan de denken? Dit is voor ons onbekend terrein waar we graag hulp, kennis en expertise bij kunnen gebruiken.

Oplossing: Wij zijn die partij! die u graag het werk uit handen neemt zodat u tijd heeft voor uw eigen werk. En die u graag helpt in deze nieuwe onbekende wereld van het nieuwe thuis werken. Hiervoor hebben we natuurlijk wel u input nodig. Daarbij kijken we naar de wensen vanuit het bedrijf en het personeel; wat is er nodig? hoe werken jullie nu? hoe werken deze processen? en wat gaat er veranderen?

Dit is vervolgens het uitgangspunt en vormt de basis voor het ontwerp. Daarbij houden we ook rekening met het huidige meubilair, want niet alles zal vervangen hoeven te worden! We maken een plan met een geschikte indeling waarbij het oude meubilair gecombineerd wordt met eventueel nieuw meubilair of maatwerk items die wij in de werkplaats realiseren. Op die manier ontstaat er een nieuwe inrichting die past in het huidige kantoor/bedrijfspand maar aangepast is naar de nieuwe manier van werken.

Realisatie: Als er akkoord is op het ontwerp en de kosten, beginnen we met de voorbereidingen. Dit vindt plaats in onze eigen werkplaats maar ook op kantoor is er iemand hard bezig om alle facilitaire zorgen weg te nemen. Een goede planning in overleg met de contactpersoon van het bedrijf zodat alles gestroomlijnd naast elkaar loopt. Het werk op kantoor moet natuurlijk door kunnen gaan, maar er moet ook iets aangepast worden, dus die planning is dan heel voornaam.

En uiteindelijk is het dan zo ver, de kantoor inrichting wordt gerealiseerd in het kantoorpand! We gaan hier mee aan de slag volgens de gemaakte planning. Bij die inrichting plaatsen we al het meubilair zoals op de tekeningen staat. Ook alle bekabeling nemen we mee tijdens de inrichting zodat de klant straks na de verhuizing direct aan de slag kan gaan. Maar ook de decoratie bestaande uit mooie wandpanelen, vazen met groendecoratie en stijlvolle karpetten worden door ons geplaatst waarbij we natuurlijk letten op de details en die punt op de i. Wij willen zorgen voor dat WOW effect want een prettig kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en dat merkt u aan uw collega’s en personeel!

Deel deze pagina: