Loading

Een standaard stand

Een stand met uitstraling

Standaard standbouw daar is niks mis mee, maar niet echt onderscheidend of opvallend tussen de rest. Vandaar dat wij onze standaard standbouw altijd een beetje meer geven. Een beetje extra zodat het opvalt en onderscheidend is.

 

Inrichting stand

Jullie gaan deelnemen aan een beurs en hebben hiervoor een standaard stand afgenomen bij de organisatie. Deze stand kunnen wij dan inrichten met een bar, display, tv wanden etc. Om op deze manier de stand te ‘upgraden’ zodat hij meer opvalt tussen de andere standaard stands.

De exacte invulling bedenken we samen met u. Hiervoor gaan we eerst uw doelen en wensen in kaart brengen. Dit vormt namelijk de basis voor de inrichting van de stand. Als het doel bijvoorbeeld is om bestaande klanten te ontmoeten kan bijvoorbeeld een mooie bar een leuke invulling zijn. Maar als het doel nieuwe producten presenteren is, zijn hiervoor maatwerk presentatie meubels nodig.

 

Anggrek biedt oplossingen

Ondanks dat het zo voelt of lijkt, een standaard stand hoeft zeker niet saai te zijn of beperkt in mogelijkheden. Door elementen uit ons brede assortiment toe voegen zal een standaard beursstand zeker opvallen tussen de andere standaard stands. En natuurlijk kunnen we aan een standaard beursstand ook altijd maatwerk toevoegen om het toch net dat beetje meer te geven.

Ook is het mogelijk dat wij zelf een ‘standaard stand’ realiseren zoals bijvoorbeeld op de precisiebeurs. Hier zijn de restricties dat er niet hoger gebouwd mag worden dan 2,5 meter. Dus wij realiseren daar voor onze klanten onze eigen standaard standbouw met maatwerk, sfeer en onderscheidend vermogen. (Meer weten over de precisiebeurs? kijk hier)

 

Inrichting van de stand bepaald de sfeer

Natuurlijk bepaald de inrichting stand hoe de stand eruit ziet! Dat geldt niet alleen voor ‘standaard’ stands maar voor ieder stand ontwerp. De inrichting kan bestaan uit heel veel items: denk aan lage tafels met stoelen of juist statafel met krukken. Denk aan een bar of een balie. Denk aan maatwerk displays. Denk aan tv schermen of een led wall. Ieder onderdeel is belangrijk. Het heeft een doel en voegt iets toe aan de uitstraling, wat al duidelijk te zien is in de ontwerp fase.

Wanneer de opbouwdagen gearriveerd zijn, zorgen wij ervoor dat het samengestelde stand ontwerp tijdig wordt opgebouwd, neergezet en afgewerkt. Als het totaalplaatje gerealiseerd is zal het duidelijk zichtbaar zijn dat het zich positief onderscheidt van de andere stands door de juiste inrichting! Dan is het tijd voor de beurs zelf. Beurzen zijn een geweldige gelegenheid om te netwerken en te ontdekken. Waarbij het juiste ontwerp en de juiste inrichting zeker kan bijdragen. Dat durven wij met zekerheid te zeggen.

Deel deze pagina: