Loading

Een standaard stand

Een stand met uitstraling

Standaard standbouw daar is niks mis mee, maar niet echt onderscheidend of opvallend tussen de rest. Vandaar dat wij onze standaard standbouw altijd een beetje meer geven. Een beetje extra zodat het opvalt en onderscheidend is.

Vraag:  We gaan deelnemen aan een beurs en we hebben hiervoor een standaard stand. Kunnen jullie deze ‘upgraden’ zodat hij meer opvalt tussen de andere standaard stands?

Oplossing: Ondanks dat het zo voelt of lijkt, een standaard stand hoeft zeker niet saai te zijn of beperkt in mogelijkheden. Door elementen uit ons brede assortiment toe voegen zal een standaard beursstand zeker opvallen tussen de andere standaard stands. En natuurlijk kunnen we aan een standaard beursstand ook altijd maatwerk toevoegen om het toch net dat beetje meer te geven.

De exacte invulling bedenken we samen met u. Hiervoor gaan we eerst uw doelen en wensen in kaart brengen. Dit vormt namelijk de basis voor de inrichting van de stand. Als het doel bijvoorbeeld is om bestaande klanten te ontmoeten kan bijvoorbeeld een mooie bar een leuke invulling zijn. Maar als het doel nieuwe producten presenteren is, zijn hiervoor maatwerk presentatie meubels nodig.

Ook is het mogelijk dat wij zelf een ‘standaard stand’ realiseren zoals bijvoorbeeld op de precisiebeurs. Hier zijn de restricties dat er niet hoger gebouwd mag worden dan 2,5 meter. Dus wij realiseren daar voor onze klanten onze eigen standaard standbouw met maatwerk, sfeer en onderscheidend vermogen. (Meer weten over de precisiebeurs? kijk hier)

Ook als beurs organisatie kunt u bij ons terecht. Want u wil toch een mooie afgewerkte beurs inrichting weg zetten voor al uw standhouders. Alles moet kloppen en dat zonder zorgen. Standaard standbouw is hiervoor een mooie oplossing die wij bieden als standbouwer. En dan standaard standbouw met net dat beetje meer! 

 

 

 

 

 

 

Realisatie: Wanneer de opbouwdagen gearriveerd zijn, zorgen wij ervoor dat het samengestelde stand ontwerp tijdig wordt opgebouwd, neergezet en afgewerkt. Als het totaalplaatje gerealiseerd is zal het duidelijk zichtbaar zijn dat het zich positief onderscheidt van de andere standaard stands! Dan is het tijd voor de beurs zelf. Beurzen zijn een geweldige gelegenheid om te netwerken en te ontdekken. Waarbij deze luxe standaard stand zeker kan bijdragen. Dat durven wij met zekerheid te zeggen.

Deel deze pagina: