Loading

Diversen Inrichtingen

Voor iedere situatie

Loopt u tegen een probleem aan binnen u bedrijf? Wij zijn een partij die graag meedenken en een oplossing bedenken en kunnen realiseren tot in ieder detail.

  • Dus heeft u een kassa unit extra nodig in uw winkel of extra presentatie ruimte?
  • Wilt u de sfeer en uitstraling in uw restaurant aanpassen naar 2021?
  • Is de brainstorm plek in u atelier verouderd en wenst u een nieuwe look & feel?
  • Mag de vergaderruimte op school wel aangepast worden naar de huidige behoeften?
  • Heeft de kantine meer sfeer en uitstraling nodig?

Wij helpen u graag!

 

Vraag:  We zijn voor ons bedrijf op zoek naar een nieuwe inrichting, maar we weten niet goed wat we willen.

Probleem: We lopen in ons restaurant / café / winkel tegen het probleem aan dat we presentatie ruimte tekort hebben en ook de routing loopt niet lekker. Maar hoe lossen we dit op en wie kan ons daar bij helpen?

Oplossing: Wij zijn die partij! die u graag het werk uit handen neemt zodat u tijd heeft voor uw eigen werk. En die u graag helpt bij dit vraagstuk. Hiervoor hebben we natuurlijk wel u input nodig. Daarbij kijken we naar de wensen vanuit het bedrijf en medewerkers; Wat is het probleem waar jullie nu tegen aan lopen? Hoe loopt de routing op dit moment? Welke producten moeten er gepresenteerd worden?

Dit is vervolgens het uitgangspunt en vormt de basis voor het ontwerp. Daarbij houden we rekening met de huidige situatie. We maken een plan waarbij wij een oplossing integreren voor de problemen die jullie hebben! En dat op een stijlvolle, sfeervolle en/of nette manier passend bij de huisstijl en het bedrijf.

Realisatie: Als er akkoord is op het ontwerp en de kosten, beginnen we met de voorbereidingen. Dit vindt plaats in de werkplaats maar ook op kantoor is er iemand hard bezig om alle facilitaire zorgen weg te nemen. Een goede planning in overleg met de contactpersoon van het bedrijf zodat alles gestroomlijnd naast elkaar loopt. Het werk op uw zaak moet natuurlijk door kunnen gaan, maar er moet ook iets aangepast worden, dus die planning is dan heel voornaam.

En uiteindelijk is het dan zo ver, de inrichting wordt gerealiseerd in het restaurant / café / winkel! We gaan hier mee aan de slag volgens de gemaakte planning. Bij die inrichting plaatsen we alles zoals op de tekeningen staat en besproken is.

Deel deze pagina: