Loading

Kantoor op maat

Tot in detail verzorgt

Vraag:  We zijn voor ons bedrijf op zoek naar een nieuwe inrichting maar wie kan ons daarbij helpen?

Probleem: We bevinden ons op onbekend terrein; we hebben namelijk een nieuwe inrichting nodig voor ons kantoorpand wat op dit moment gebouwd wordt. Maar wat hebben we nodig? Waar moeten we rekening mee houden? En eigenlijk hebben we hier zelf ook helemaal geen tijd voor en willen we dus zoveel mogelijk uit handen geven, maar wel betrokken blijven.

Oplossing: Wij zijn die partij! die u graag het werk uit handen neemt zodat u tijd heeft voor uw eigen werk. Hiervoor hebben we natuurlijk wel u input nodig. Daarbij kijken we naar de wensen vanuit het bedrijf en medewerkers; wat is er nodig, hoe werken jullie nu en hoe werken deze processen. Dit is vervolgens het uitgangspunt en vormt de basis voor het ontwerp. Daaraan voegen we de gewenste look & feel! Waar we samen met u op zoek naar gaan, want zoveel mensen zoveel keuzes.

Bij dit ontwerp komt natuurlijk maatwerk kijken, je hebt basis producten nodig, zoals een bureau of een kast, maar de invulling daaraan is maatwerk! Denk daarbij aan beugels voor computers of steunen voor de laptop. Maar ook aan legplanken in de kasten of juist veel lades? Alles is mogelijk en over ieder detail wordt door ons nagedacht! Daarnaast zorgen wij voor extra maatwerk in de details qua uitstraling zodat je als bedrijf altijd iets bijzonders en unieks hebt wat past bij jullie bedrijf, huisstijl en gevoel!

Realisatie: Als er akkoord is op het ontwerp en de kosten, beginnen we met de voorbereidingen. Dit vindt plaats in de werkplaats maar ook op kantoor is er iemand hard bezig om alle facilitaire zorgen weg te nemen. Een goede planning in overleg met de aannemer zodat alles gestroomlijnd naast elkaar loopt.

En uiteindelijk is het dan zo ver, de kantoor inrichting wordt gerealiseerd in het nieuwe bedrijfspand! We gaan hier mee aan de slag volgens de gemaakte planning. Bij die inrichting plaatsen we al het meubilair zoals op de tekeningen staat. Ook alle bekabeling nemen we mee tijdens de inrichting zodat de klant straks na de verhuizing direct aan de slag kan gaan. Maar ook de decoratie bestaande uit mooie wandpanelen, vazen met groendecoratie en stijlvolle karpetten worden door ons geplaatst waarbij we natuurlijk letten op de details en die punt op de i. Wij willen zorgen voor dat WOW effect want een prettig kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en dat merkt u aan uw collega’s en personeel!

Deel deze pagina: