Loading

Cafe standbouw

Een sfeervolle stand voor iedereen

Vraag:  We gaan deelnemen aan een beurs en willen eens echt opvallen! we dachten hiervoor aan cafe standbouw, zou dat hiervoor een goede oplossing kunnen zijn?

Probleem: We willen eens iets anders en dachten aan een cafe standbouw waar we de bezoekers kunnen trakteren op een lekker kopje koffie of biertje. Maar is dit realiseerbaar? Hoe gaat dit er dan uitzien en waar moeten we aan denken?

Oplossing: Een goede manier om op te vallen op een beurs is om te werken met een thema inrichting bij een stand zoals een sfeervol bruin café, gezellige ouderwetse kroeg of een stijlvolle moderne bar. Op die manier kun je op een informele manier gemakkelijk contact maken, netwerken, contacten onderhouden en verkopen. Het valt namelijk op! het is een echte blikvanger op een beurs, wat eigenlijk iedereen wel aanspreekt en daardoor altijd leidt tot een gesprek. Interesse? Laat u inspireren door deze prachtige foto’s. We hebben deze stands mogen realiseren op de Provada, Europort, 50 plus beurs en bijvoorbeeld ook the dutch masters.

Realisatie: Tijdens de opbouw wordt de stand gerealiseerd conform het ontwerp. Eigenlijk wordt deze stand in het echt nog mooier omdat het altijd moeilijk is om een cafe stand te tekenen. Je krijgt nooit de exacte warme van de houten lambrisering weergegeven. Of die mooie groendecoratie exact getekend. Het belangrijkste bij deze stands is natuurlijk eigenlijk altijd de bar. Dit kan een karakteristieke ouderwetse bruin cafe bar zijn. Of juist een moderne strakke bar met led verlichting of leer afwerking. Zodra de bar staat is de stand eigenlijk altijd klaar en kan de beurs beginnen.

Je kunt je ook nog laten inspireren op onze pagina bij onze cafe inrichting voor evenementen.

Deel deze pagina: