Loading

Cafe standbouw

Een sfeervolle stand voor iedereen

Bar voor stand

Stel jullie gaan deelnemen aan een beurs en willen eens echt opvallen! Jullie dachten hiervoor zelf aan cafe standbouw met daarin een sfeervolle, moderne, opvallende bar, want dit zou wel eens een goede oplossing kunnen zijn. Een café standbouw met bar waar jullie de de bezoekers kunnen trakteren op een lekker kopje koffie of biertje. Maar is dit realiseerbaar? Hoe gaat dit er dan uitzien en waar moeten we aan denken?

 

Ontmoetingsplek met bar voor cafe standbouw

Een goede manier om op te vallen op een beurs is om te werken met een thema inrichting bij een stand zoals een sfeervol bruin café, gezellige ouderwetse kroeg of een stijlvolle moderne bar. Op die manier kun je op een informele manier gemakkelijk contact maken, netwerken, contacten onderhouden en verkopen. Het valt namelijk op! het is een echte blikvanger op een beurs, wat eigenlijk iedereen wel aanspreekt en daardoor altijd leidt tot een gesprek. Interesse? Laat u inspireren door deze prachtige foto’s. We hebben diverse stand met bars mogen realiseren op de Provada, Europort, 50 plus beurs en bijvoorbeeld ook the dutch masters.

 

Sfeervolle bruin café stand met bar

Tijdens de opbouw wordt de stand gerealiseerd conform het ontwerp. Eigenlijk wordt een bruin café stand in het echt nog mooier omdat het altijd moeilijk is om een ouderwetse café stand te tekenen. Je krijgt nooit de exacte warme van de houten lambrisering weergegeven. Of die mooie groendecoratie exact getekend. Het belangrijkste bij deze stands is natuurlijk eigenlijk altijd de bar. Dat is in dit geval een karakteristieke ouderwetse bruin café bar zijn. . Zodra de bar staat is de stand eigenlijk altijd klaar en kan de beurs beginnen.

 

Stijlvolle bar voor stand

Of juist een moderne strakke bar met led verlichting of leer afwerking is prachtig in een stand. Ook dan zorgt de bar voor een sfeervolle ontmoetingsplek. Een echte eyecatcher. Een absolute meerwaarde voor de stand! De bar voor de stand kan voorzien worden van koelkasten om lekkere drankjes te serveren. Een mooi barista koffie apparaat voor een heerlijk kopje koffie. Of een smoothie maker voor de lekkerst gezonde mixen. Benieuwd naar de mogelijkheden? neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Nog meer inspiratie nodig? Kijk hier in ons portfolio.

Deel deze pagina: