Loading

The Dutch Masters

decoratie styling stand

Deze decoratie styling stand op de Dutch Masters is het bezoeken waard. In deze sfeervolle pub kun je genieten van de paarden en hun prestaties. Maar kun je ook genieten van een hapje en een drankje.

The Dutch Masters biedt vier dagen lang een uitgebreid springprogramma. Naast de internationale wedstrijden krijgen de nationale spring- en dressuurruiters een podium bij The Dutch Masters alsmede de para-dressuur- en ponyruiters. Voor het publiek is er volop keuze om er een leuke dag van te maken, van sport tot winkelen, eten en drinken door alle stands en restaurants die er zijn gebouwd.

De inrichting van de SEBO pub in het Indoor Brabant wordt dit jaar weer geplaatst en gestyled door Anggrek. Het betreft een begane grond met Woodline bar, chesterfield zithoek, Woodline tafels (hoog en laag) en stoelen. Door de ruimte heen staan zwarte kolommen met gevulde gouden vazen. Aan het plafond komen prachtige kristallen kroonluchters te hangen. Ook is er sprake van een verdieping/terras die te bereiken is met een trap aan de buitenzijde. Op het terras kun je plaatsnemen op één van de sfeervolle loungesets. Ook hier staan hoge en lage tafels, alleen deze worden gesierd door industriële buisframe kasten met daarin grote glanzende schelpenvazen. Benieuwd geworden? Kom een kijkje nemen in het Indoor Brabant tijdens The Dutch Masters.

Ga je ook een event organiseren? Een feest, congress, bruiloft, jubileum of een opening bijvoorbeeld?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deel deze agenda item:

Local Time

  • Timezone: Europe/Amsterdam
  • Date: mrt 09 - 12 2023

Locatie

Brabanthallen
s'Hertogenbosch

The event is finished.