Loading

Vakbeurs Facilitair

Stand op de vakbeurs faciliair

Stand op de vakbeurs faciliair, behoort zeker tot de mogelijkheden bij Anggrek! Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van stands! Kijk een in ons portfolio om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Vakbeurs facilitair & gebouwbeheer

Stand op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht, is de juiste keuze want het is een veelzijdige beurs. Naast de vertrouwde beursvloer met stands van de deelnemers is er een aanvullend programma met lezingen en prijsuitreikingen. Nieuw in deze editie zijn de overzichten van beursthema’s en bezoekersinteresses op deze website. Zij stellen de facilitair verantwoordelijke eindgebruikers in staat om zich op het aanbod te oriënteren en hun aanstaande bezoek voor te bereiden. Voor het eerst sinds de editie 2020 wordt ook de FGNoviteitenprijs weer op de beursvloer uitgereikt.

Wat voor soort stand

Als eerste is het altijd belangrijk om te bedenken waarom je deelneemt aan deze beurs. Ten tweede is de volgende stap om deze reden uit te drukken in de wensen. In de derde plaats is dan het ontwerp voor de stand op de vakbeurs facilitair belangrijk. Want daarin worden dan deze reden en wensen geintegreerd. Met behulp van ons natuurlijk! want dat is ons werk. Met het doel om jullie een succesvolle beurs te laten hebben. Waarbij jullie tijd hebben om te doen waar jullie goed in zijn.

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: jun 05 - 07 2024

Locatie

Jaarbeurs
Utrecht
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes