Loading

METSTRADE

Standbouw met sfeer in de maritiem industry

Standbouw met sfeer op de metstrade . Dit is ’s werelds grootste vakbeurs in maritieme uitrusting, materialen en systemen. Naast de catergorie ‘vrije tijd’ zijn er drie gespecialiseerde sectoren. Superjachten, jachthavens en werven en bouwmaterialen. Naast deze paviljoens biedt METSTRADE drie showcases. Dit is voor de meest innovatieve producten en ontwikkelingen in de branche

Anggrek heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van beursstands. Op basis van wensen,  positionering en budget creëren ontwerpen we een stand. Deze stand zijn altijd maatwerk en dus precies op maat qua alle wensen. Kijk eens in ons portfolio voor een greep uit de reeds gerealiseerden stands voor een indruk.

Zo ook deze warme en sfeervolle stand. Tussen alle robuuste stands vol apparaten en machines valt deze stand zeker op. Ten eerste vanwege de mooie houten warme materialen. Ten tweede door de mooie en gezellige bar. Maar ook door de sfeervolle groendecoratie. Conclusie eigenlijk door het hele totale pakket!

Het voordeel van een stand zoals deze is de opval waarde en de laagdrempeligheid. Een bar zorgt altijd voor sfeer en gezelligheid. Op die manier maak je snel op een informele manier contact met de bezoekers. Want al die klanten lusten graag dat lekkere kopje koffie van de bar, of dat biertje! Denk daar eens aan op het moment dat je op zoek bent naar een nieuwe stand.

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

  • Timezone: Europe/Amsterdam
  • Date: nov 15 - 17 2022

Locatie

RAI
Amsterdam

The event is finished.