Loading

Maritime Industry

Standbouw op maat

Standbouw op maat tijdens de Maritime Industry.

“In drie dagen tijd komt de gehele binnenvaart samen in evenementenhal Gorinchem.  Hier worden nieuwe contacten gelegd, oude bekenden opgezocht, kennis gedeeld en worden de nieuwste diensten en producten gepresenteerd. Maritime Industry is een onmisbaar event voor iedereen die de binnenvaart een warm hart toedraagt.” geciteerd vanuit de beursorganisatie zelf. 

Hiervoor is natuurlijk een bijpassende stand op maat nodig. Als je graag nieuwe contacten en oude bekende ontmoet kan een café stand een goede keuze zijn. Dit kan een karakteristiek bruin café zijn of een sfeervolle bruine pub. Maar ook een stijlvol grand café of een hip ontmoetingscafé. Alles is mogelijk! Het voordeel van een café stand is dat het altijd opvalt. Daarnaast houden heel veel mensen van de sfeer en de gezelligheid. Ook is het door de sfeer vaak een prettige plek om echt in contact te komen met je klanten (nieuw of oud)

Maar je kunt natuurlijk ook voor een strakke en zakelijke presentatie standbouw op maat kiezen. Waarbij je ruimte hebt om je nieuwste diensten en producten te presentateren.

Afgelopen editie mochten wij 2 totaal verschillende stands realiseren op deze beurs. Nieuwsgierig? Kijk eens op onze  facebook pagina 

Dus heeft u interesse in een opvallende stand voor deze beurs of iedere andere beurs. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En voor nog meer inspiratie: Kijk hier in ons portfolio

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: mei 28 - 30 2024

Locatie

Evenementenhal
Gorinchem
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes