013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Portfolio

In ons portfolio vindt u een uiteenlopende selectie van gerealiseerde stands die een goed beeld geven wat er allemaal mogelijk is. Bij Anggrek is het motto 'alles is mogelijk' dus zie deze voorbeelden vooral als inspiratie en niet als beperking! De foto's van de onderstaande standontwerpen worden afgewisseld met 3D tekeningen, ook wel benoemd als 'visuals', zodat u een impressie krijgt van wat u mag verwachten wanneer wij een voorstel maken van een ontwerp voor een beursstand. 

 

STAND HUREN


Voor veel klanten ontwerpen en bouwen wij een volledige beursstand die gehuurd wordt. Het ontwerpen gebeurt door Anggrek zelf in samenwerking met u, op basis van uw wensen en eisen. 

 

MEUBILAIR HUREN


Daarnaast richten wij ook beursstands in door middel van het verhuren en plaatsen van items uit ons brede assortiment bars en meubellijnen. Anggrek is van alle markten thuis; van industrieel, en modern tot bijvoorbeeld een karakteristieke (bruin) cafe inrichting.

 


Kijk rustig rond en heeft u interesse of vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Bent u benieuwd hoe deze projecten in dit portfolio tot stand zijn gekomen... Leest u hier verder

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot