Loading

Decoratie

Passende decoratie verhuur

Vraag: We willen graag een sfeervolle inrichting, maar wat zijn de mogelijkheden m.b.t. decoratie en accessoires e.d.?

Oplossing: Het gebruik van passende decoratie materialen maakt je evenement helemaal compleet. Een statafel wordt ineens heel bijzonder met een prachtige bloemdecoratie erop. Een kale ruimte is helemaal af met enkele grote vazen met een indrukwekkende groendecoratie. En het mooiste van alles is: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Realisatie: Wij nemen de juiste decoratie altijd mee in ons voorstel omdat dit een toegevoegde waarde is voor de totale inrichting. En dat bestaat uit decoratie in de breedste zin van het woord, want zoals aangegeven zijn de mogelijkheden bij decoratie verhuur oneindig.

  • Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een mooie compositie op tafel van diverse vazen incl. een invulling met prachtige bloemen.
  • Of een grote eyecatcher van een vaas die midden in de ruimte komt te staan met een indrukwekkend bloemstuk.
  • Maar ook prachtige groendecoratie met monstera planten, varens en stijlvolle hangplanten zorgen een fijne beleving.

In principe moet er aan iedere inrichting decoratie toegevoegd worden om de echte WOW factor te krijgen. Want wanneer je op een statafel de bloemdecoratie zet is het echt klaar en indrukwekkend. Pas als je dan naar het totaalplaatje kijkt weet je wat er eerst ontbrak.

Decoratie maakt gelukkig: denk maar aan je eigen woonkamer, wanneer je daar een mooie bos bloemen weg zet ben je toch iedere keer als je die ziet helemaal blij. Zo werkt dat ook bij een evenement. Decoratie is niet een extraatje, maar een must.

Interesse in nog meer impressies van wat decoratie toe kan voegen aan een inrichting? Bekijk dan eens de projecten van in ons Portfolio

Deel deze pagina: