Loading

Projecten

Precies wat bij jou past

Vraag:  We zijn voor ons bedrijf op zoek naar een nieuwe inrichting voor ons kantoor / kantine / vergaderzaal / restaurant / café / winkel maar wie kan ons daarbij helpen?

Probleem: We bevinden ons op onbekend terrein; we hebben namelijk een nieuwe inrichting en/of aanpassing nodig voor ons bedrijf. Maar wat hebben we nodig? Waar moeten we rekening mee houden?

Oplossing: Wij zijn die partij! Hiervoor hebben we natuurlijk wel u input nodig. Daarbij kijken we naar de wensen vanuit het bedrijf en medewerkers; wat is er nodig, wat zijn de wensen en de ideeën en wat is de huidige situatie. Dit is vervolgens het uitgangspunt en vormt de basis voor het ontwerp. Daaraan voegen we de gewenste look & feel! Waar we samen met u op zoek naar gaan, want zoveel mensen zoveel keuzes. In overleg kunnen we afstemmen hoe u dit gepresteerd wil hebben en hoeveel ideeën u uitgewerkt wil hebben. Conclusie alles is mogelijk om een passend ontwerp te maken!

Realisatie: Als u het wenselijk vind kunnen wij het ontwerp daarnaast daadwerkelijk voor u realiseren. Maar alleen het ontwerp met visuals en collages maken behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Kijk hier verder voor onze project inrichtingen.

Deel deze pagina: