Loading

Be!eef (50plusbeurs)

stand 50 plus beurs

50Plusbeurs in Jaarbeurs Utrecht

Dit jaar viert de 50 plus beurs haar 30-jarig jubileum en verandert haar naam van de 50PlusBeurs naar Be!eef

Be!eef biedt een unieke ervaring vol entertainment, gezelligheid en inspiratie, waar het motto “Later is nu” centraal staat. Be!eef de vernieuwde 50PlusBeurs in 2024.

De 50PlusBeurs is al vele jaren werelds grootste evenement voor actieve plussers met diverse stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen.

 

Programma op de 50plusbeurs

Leer, inspireer, ontwikkel en ontdek bij de verschillende podia en doe mee met interactieve en creatieve workshops, informatieve lezingen en indrukwekkende presentaties.

Op “Be!eef LIVE”, het kunst- en cultuurpodium, zie je hoe “Later is Nu” echt betekenis krijgt. Met optredens van bekende namen, wordt het een plek vol muziek, lachen en bijzondere verhalen.

Het programma van Be!eef vind je op de pagina van de 50plus beurs. Dus houd de pagina goed in te gaten, want hij wordt steeds verder gevuld!

 

Standbouw in de jaarbeurs Utrecht

Sinds 2017 bouwt Anggrek hier het ‘café de goede dood’ voor de NVVE, de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde. Meer over het verhaal achter het originele stand ontwerp vind je in ons portfolio. Het idee van een laagdrempelig café was een succes en is daarom nog steeds de basis van het stand ontwerp. Elk jaar heeft het café een andere uitstraling die meegaat met de wensen en de tijd op de 50plusbeurs.

 

Be!eef een prachtige stand

Ook benieuwd naar de mogelijkheden wat we voor u kunnen betekenen op deze beurs? Er is namelijk heel veel mogelijk! Of het nu gaat om een ‘goede doelen stand’, of een informatie stand, of een producten stand. We kunnen voor al deze wensen een originele, opvallende en mooie stand ontwerpen binnen het budget wat bij u past. Met onze persoonlijke aanpak bieden wij een full sevice stand incl. ook alle extra (facilitaire) items wanneer gewenst. Denk daarbij aan een koffie apparaat, oven, muziek installatie, touch screen schermen etc.

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: sep 10 - 14 2024

Locatie

Jaarbeurs
Utrecht
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes