Loading

50 plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)

"De NVVE werkt al enkele jaren succesvol samen met Anggrek en zij vertalen onze ideeën in een ontwerp en stand waarbij niks onmogelijk is. Daarnaast nemen ze veel logistieke werkzaamheden uit handen waardoor wij ons kunnen focussen op ons doel." Sebastiaan Hattink – Projectleider NVVE

Vraag:  Hoe presenteren we onze dienst? Welke nogal serieus is van aard, op een laagdrempelige manier. Zodat we gemakkelijk met de bezoekers in gesprek kunnen gaan?

Probleem: Hoe kaarten we een serieus onderwerp aan op een particuliere lifestyle beurs? Hoe maken we het laagdrempelig? Zodat de bezoekers de stand op komen en het gesprek aan willen gaan?

Oplossing: Een plek van ontmoeting creëren, waar een gezellige en uitnodigende ambiance aanwezig is. Een bruincafé is daarvoor ideaal. Door onze ervaring in de inrichting van evenementen en de stand bouw kunnen wij prachtige bruin café (stands) bouwen.  Zo ook voor deze stand. Waarbij we ook voor het volgende jaar een modernere versie mochten ontwerpen en bouwen.

Realisatie: Bij een bruin café is de werkelijkheid altijd mooier dan de visualisatie. Die warmte krijg je namelijk niet zo makkelijk vastgelegd in een tekening. De realisatie van een beursstand zoals deze was dan ook geweldig om te doen. We zijn zoals altijd gestart met de ruwbouw maar al snel volgde de decoratie:

  • de lambriseringspanelen
  • de karakteristieke Jugendstil bar
  • de statafels met glas in lood lampen
  • de vloerkleden
  • bloemdecoratie

Dit was een echte sfeerbeleving om te bouwen als standbouwer en natuurlijk om te bezoeken als beursganger.

Kijk hier verder als u meer interesse hebt in bruin café of bekijk onze andere inspirerende bruin café projecten

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Europort

Rotterdam shiprepair

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

Greentech

Vitotherm

50 plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)