Loading

Provada

De boer van de Moosdijk

Vraag:  We willen opvallen met een café stand, maar dan wel met als voorbeeld café Hoppe in Amsterdam.

Probleem: Een echt bruin café zoals cafe Hoppé in Amsterdam, dat is wat we willen, maar hoe realiseren we dit op de Provada? Wat is echt zo na te maken, of hoe kunnen we dingen anders maken en integreren in de stand?

Oplossing: Tussen de vaak witte en stakke beursstands zal een karakteristiek bruincafé stand zeker positief opvallen! Door alle eyecatcher; van de prachtige bar, de stijlvolle achterkast, de leuke tafels, de grote gevel, sfeervolle decoratie bar, is er een echt café ontstaan in het ontwerp. Wat zeker overeenkomsten heeft met het echte café in Amsterdam, maar ook zeker goed past in een stand.

Daarbij is er ook gekeken naar de fuctionaliteit voor het tappen, de opslag en de werkruimte.

Realisatie: Tijdens de realisatie van deze stand was het geweldig het sfeervolle geheel te zien groeien. Want toen de basis stond volgde al snel de decoratieve elementen zoals de lambrisering, de behangpanelen, de prachtige bar en het mooie plafond met lichtbalken. Het was een plezier om op te bouwen en zeker ook om te bezoeken, want het bier heeft rijkelijk gevloeid!

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden op het gebied van een sfeervol café als stand. Benieuwd? Kijk hier eens om je te laten inspireren.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Europort

Rotterdam shiprepair

Sign & Print Expo

Tripa
bruin cafe met sfeer

Provada

De boer van de Moosdijk
opvallende stand door kleurgebruik

Webwinkel vakdagen

Instabox