Loading

Precissie beurs

Een eyecatcher stand op de precissiebeurs dan ben je bij ons aan het goede adres. Door te kiezen voor eigen standbouw tussen alle standaard standbouw is het namelijk een echte opvallende stand!

Van micrometer naar picometer. De vraag naar nog nauwkeuriger en kleiner meten, produceren en construeren stijgt al jaren onverminderd. Producten en technologieën worden bovendien steeds complexer en slimmer. Precisietechnologie is dan ook razendsnel uitgegroeid tot dé stabiele basis van vele apparaten en componenten om ons heen. Niet voor niets vormt precisietechnologie een van de fundamenten voor de Nederlandse kennis- en innovatie-economie.

Bij deze beurs is het dan ook belangrijk om het product sfeervol te integreren. Dit product kunnen bepaalde nieuwe software zijn, een product of technologie. Wij denken hierin graag mee want dit is voor ons altijd een leuke uitdaging. Een combinatie vinden tussen sfeer en beleving en de producten om zo een opvallende stand te creeëren. Om op die manier een informele prettige sfeer te maken waarin je bezoekers makkelijk kunt aanspreken. Om op die manier je product te verkopen, promoten, uit te leggen. Dit kan zeker met een prachtige stand zoals in dit voorbeeld.

Ten slotte: interesse om meer van onze eyecatchers stands te zien, kijk eens in ons portfolie naar andere stands die wij hebben mogen realiseren. In diverse branches, met diverse soorten producten, verschillende soorten wensen en altijd een mooi eind resultaat.

 

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: nov 13 - 14 2024

Locatie

Brabanthallen
s'Hertogenbosch
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes