Loading

Webwinkel Vakdagen

opvallende stand door kleurgebruik

Opvallende stand door kleurgebruik op de Webwinkel Vakdagen

De afgelopen drie jaar stond Red je Pakketje/instabox op deze beurs met een mooie stand. Een beursstand ontworpen door Anggrek in nauwe samenspraak met Red je Pakketje. Van hoekstand naar tussenstand en enkele jaren een prachtige eilandstand! Het standontwerp heeft een hele evolutie meegemaakt. De eerste stand was strak en minimalistisch, de tweede stand aantrekkelijk en sfeervol en de huidige stand eigentijds en imposant door het prachtige kleurgebruik.

Organisatie aan het woord

“Deze beurs is al meer dan 16 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. Wij zijn er om organisaties te ondersteunen om hun digitale ambities waar te maken. Door kennis, kunde en contacten te bieden waar direct van geprofiteerd kan worden.Als expert op het gebied van digital commerce kan je tijdens de Webwinkel Vakdagen nieuwe inzichten en inspiratie verwerven en je netwerk vergroten. Er staan 250 e-commerceleveranciers en meer dan 200 sprekers klaar om jou te inspireren en adviseren. Wissel 2 dagen lang ervaring uit met duizenden professionals uit jouw vakgebied”

Benieuwd naar de mogelijkheden

Anggrek heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en het bouwen van stands. Daardoor zijn we flexibel en spelen we makkelijk in op trends en veranderende wensen van de klant. Door een open en duidelijke communicatie wordt het traject van aanvraag naar opbouw voor beide partijen aangenaam en helder.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: jun 23 2024

Locatie

Jaarbeurs
Utrecht
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes