Loading

NVVB congres

standbouw tijdens congress

Standbouw tijdens congress is natuurlijk ook een mogelijk! Zo ook op dit congres voor de nederlandse vereniging van burgerzaken.

Volgens de organisatie

“Zonder Burgerzaken kan een mens in Nederland eigenlijk niets beginnen. Deze centrale rol betekent dat de ambtenaren Burgerzaken een grote verantwoordelijkheid hebben. (On)bewust kun je met een kleine handeling grote gevolgen ontketenen, waar de burger of de samenleving veel schade van kan ondervinden. Met de juiste kennis en vaardigheden kan de ambtenaar voor óf samen met de burger zoeken naar een antwoord of oplossing die past bij de situatie, ook als die oplossing buiten de standaard valt. Oog hebben voor de vragen en verwachtingen van de burger blijft hierbij van groot belang, zonder dat de integriteit en de betrouwbaarheid van het systeem en de daarin gebruikte gegevens in het geding komen. Door bewust om te blijven gaan met dit mooie vak helpt Burgerzaken nu én in de toekomst de burger en de maatschappij vooruit.

Het jaarcongres programma bevat een aantal plenaire sprekers en een groot aantal workshops met elke dag twee workshoprondes. De onderwerpen zijn divers en hebben allemaal raakvlakken met Burgerzaken. Tijdens het congres is er een beursvloer met ruim 50 stands met onder andere enkele rijksinstellingen, bedrijven en opleidingsinstellingen die de deelnemers van uiteenlopende informatie voorzien. Kortom; genoeg te beleven op ons jaarcongres in 2023.

Standbouw tijdens congress

En er was met deze prachtige stand van Oribi helemaal veel te beleven! Er moest namelijk in deze stand van 24 m2 heel veel gepresenteerd en gedemonstreerd worden. Maar dat is natuurlijk geen probleem voor onze ontwerp afdeling en werkplaats. De kracht in dit ontwerp is juist de eenhoud en de rust, maar toch met sfeer en uitstraling. Wat heeft geresulteerd in een geslaagde beurs deelname……….congres deelname natuurlijk.

Anggrek heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van beursstands. Op basis van het budget, positionering en de wensen gaan we aan de slag! Kijk eens in ons portfolio voor een greep uit de reeds gerealiseerden stands voor een indruk.

 

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: apr 17 - 18 2024

Locatie

hotel NH Noordwijk
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes