Loading

Leijhof Oisterwijk

Bruiloft decoratie

Vraag:  Verzorgen jullie ook de inrichting voor een bruiloft ceremonie voor 24 gasten in een tuin? Graag de bloemdecoratie in de kleuren wit en zacht roze en een prieel met ronde vorm.

Probleem: De ceremonie bij de Leijhof in Oisterwijk, afhankelijk van het weer willen we de ceremonie in de tuin of binnen! Vandaar dat er een goed en slecht weer scenario moet zijn en klaar staan.

Oplossing: Bij een ceremonie begin je natuurlijk met een prachtige witte loper. In het gras zoals op de locatie adviseren wij altijd om deze te voorzien van een houten ondergrond (dit voorkomt misstappen voor alle vrouwelijke gasten op hoge hakken en de bruid zelf natuurlijk!) Aan weerszijde daarvan worden natuurlijk prachtige witte stoelen geplaatst die wel of niet voorzien worden van een bloemdecoratie. Voor het prieel maken wij een prachtige bloemdecoratie in de gewenste kleuren.

Realisatie: Het was even spannend voor de opbouw: want wat zou het weer doen? Daarom werd de opbouw voor de bruiloft last minute gedaan. Ook de voorbereiding deden we zo laat mogelijk zodat de bloemen super vers waren en de bruiloftsdecoratie van bloemen er prachtig bij stonden op het belangrijkste moment… het ‘JA IK WIL’.

Meer weten over een bruiloft op locatie? bekijk hier onze blog

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Bruiloft locatie: een kasteel

Diamond wedding & party planner

Korenbloem Tilburg

Uitvaart

Waalwijk locatie tent

Inrichting bruiloft

Feestavond bedrijfsterrein Werkendam

Waterman Catering