Loading

Bruiloft locatie: een kasteel

Diamond wedding & party planner

Vraag:  Kunnen jullie de locatie voor onze bruiloft voorzien van aankleding en inrichtingen voor de diverse onderdelen van de dag?

Probleem: De trouwlocatie, Kasteel de Hoogenweerth, is heel mooi, maar er mist sfeer. Ook willen we graag een inrichting voor de ceremonie, diner- en feestavond buiten in de tuin van het kasteel.

Oplossing: De entree voorzien van imposante witte vazen met prachtige roze medelina’s op zuilen zorgt direct voor een bruiloftssfeer. Rondom het kasteel voorzien we de tafels en de vijver van bloemdecoratie. Voor elke onderdeel van de grote dag maken we een voorstel van een opstelling en decoratie.

Realisatie: Voor de ceremonie in de tuin plaatste we een prachtige opstelling met een witte loper op houten ondergrond die leidt naar een wit gestoffeerde boog met bloemdecoratie. Ook werden rijen witte stoelen met bloemdecoratie langs de loper opgesteld. En naast het prieel positioneerde we een witte hoge tafel met bijpassend boeket en een loungebank met kussens in roze accentkleur.

Voor het diner werd een sprookjesachtige setting gecreëerd tussen de bomen met uitzicht op de groene velden. Eén hele lange gedekte tafel voorzien van prachtige bloemstukjes. Erboven sierden witte lampionnen de boomtakken en ernaast plaatsten we een witte bar met boeket voor de uitgifte van drankjes.

Voor de feestavond plaatsten we een lichte inrichting in een hele mooie open tent. Een combinatie van witte meubels (,bar) en de roze accentkleur. Deze kleur kwam terug in het bloemwerk, kussens en de gordijnen. De voorbereiding deden we zo laat mogelijk zodat de bloemen vers waren en de bloemdecoraties er prachtig bij stonden gedurende de hele bruiloft.

Meer weten over een bruiloft op locatie? bekijk hier onze blog

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi