Loading

Waalwijk locatie tent

Inrichting bruiloft

Vraag: We willen graag onze bruiloft thuis vieren is dat mogelijk?

Probleem: De klant zou graag in eigen tuin een setting creëren voor de bruiloft. Ze weten zelf goed wat ze mooi vinden qua look & feel. Maar wat is er mogelijk? Hoe is dit te realiseren? En valt dit binnen het budget wat ze hiervoor hebben.     

Oplossing: Er is een tent geplaatst die compleet voorzien wordt van een wit plafond, zwarte vloertegels en witte lichtbalken met strak witte stoffering. Op die manier besef je eigenlijk niet meer dat je in een tent staat.

Door de mooie bar met LED licht, geplaatst in een vierkant met enorme ronde pilaren vormt dit de eyecatcher van de ruimte. Dit in combinatie met prachtige decoraties, tafels en stoelen (uit onze collectie verhuur meubilair), de stijlvolle lampen en het bloemwerk wordt er een prachtige sfeer neergezet.

Realisatie: Bij een project als dit komt er altijd maatwerk kijken! Bijvoorbeeld de bijzondere  entree waarbij we een ‘waterval’ hebben gerealiseerd. Waardoor de gasten echt direct het WOW effect hadden toen ze binnen kwamen.

Oog voor de kleinste details tijdens de opbouw zorgen voor dat effect wat we altijd willen creëren bij event styling; beleving.

Nog meer inrichtingen zien van andere tenten kijk hier verder

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi