Loading

Korenbloem Tilburg

Uitvaart

Vraag: Deze vraag voor een uitvaart kwam voort uit een vreselijke gebeurtenis, het overlijden van een dierbaar persoon. De nabestaanden willen graag afscheid nemen tijdens een uitvaart op locatie, een locatie waar hij graag kwam. Waaruit de vraag kwam is dit mogelijk?

Probleem: Natuurlijk is dit mogelijk. In verband met het verwachte aantal aanwezigen is hiervoor echter wel een grote overkapping nodig.

Oplossing: Om de ruimte optimaal te benutten kiezen wij voor een truss en transparant zeilen dak. Dit zorgt direct voor een prachtige uitstraling die mooi aansluit bij de setting. Door de inrichting met de kleuren rood/wit welke je terugziet in de loper en de Whiteline statafels, kristallen kroonluchters en stijlvolle witte bloemdecoratie wordt er een mooie inrichting gerealiseerd. Waar de nabestaanden op een mooie en uitermate persoonlijke manier afscheid kunnen nemen.

Realisatie: Het was bijzonder om deze uitvaart op locatie te mogen bouwen. De details waren bij deze gelegenheid nog belangrijker dan normaal. Iedere stoel moest recht staan, alle vaasjes op de tafels moesten precies hetzelfde staan en iedere bloem moest er prachtig uitzien zodat alles klopte en de gasten zich konden focussen op het afscheid. En als je dan van de nabestaande krijgt te horen: “Ik vond zoveel rust toen ik zag dat jullie alle vaasjes precies recht hadden gezet.” Dan zijn we blij dat we hebben mogen bijdragen om dit realiseren.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi