Loading

T Kwadraat Tilburg

25 jarig bestaan

Vraag: We willen graag een feestavond voor 1500 gasten realiseren in Tilburg. Kunnen jullie ons hierbij helpen?

Probleem: Voor deze aanvraag moet eerst een geschikte ruimte gevonden worden in Tilburg die aan alle wensen voldoet. Bij de inrichting is rekening gehouden met alle facilitaire zaken zoals catering ruimte, artiesten ruimte etc.       

Oplossing: Bij een evenement als dit zijn er vier onderdelen die belangrijk zijn: de organisatie, de uitstraling, de catering en het entertainment. Dit moet naadloos op elkaar aansluiten om de gasten een perfecte avond te geven. Wanneer een van de onderdelen tegenvalt heeft dit impact op het geheel.

Het T kwadraat in Tilburg was de locatie die alle boxen kon aantikken om daar deze feestavond te kunnen realiseren. Er is een groot gedeelte van de ruimte gebruikt voor de feestavond. In die ruimte is een groot podium gebouwd met veel meubilair, lange bars en loungehoeken. Voor de catering is een grote werk keuken gerealiseerd. Voor de artiesten zijn diverse aanwezige kleedkamers gebruikt en ook de aanwezige toiletten waren prima bereikbaar met de juiste signing. Ook is over de hele logistieke organisatie qua vervoer van de gasten, verblijfplaatsen van de gasten, het entertainment, uitnodigen etc. nagedacht en een passende invulling verzorgd.

Realisatie: Tijdens de realisatie van dit project zie je de feestavond stap voor stap dichter bij komen. Steeds meer logistieke onderdelen zijn afgevinkt als de datum van de avond dichter bij komt. In de week van het evenement wordt de inrichting ook geplaatst. Je ziet steeds minder de uitstraling van de sporthal. En steeds meer de inrichting voor een feestavond. Uiteindelijk herken je de ruimte niet meer terug!

Bezig met het organiseren van een evenement en kunt u daarbij hulp gebruiken? Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi