Loading

Horecava

Stands vol sfeer en beleving op de horecava

Sfeer en beleving op de Horecava Op deze smaakmakende beurs mocht Anggrek afgelopen jaren diverse stands voorzien sfeer en beleving.

Waarom Horecava bezoeken?

Iedereen die werkt in de horeca, of met de horeca is het aan zijn bedrijf verplicht om de Horecava te bezoeken. Horecava is dé horecabeurs van Nederland. Andere horecabeurzen bedienen een lokale doelgroep. Of een deel van de branche. Op Horecava staan de belangrijkste bedrijven. De beste innovaties. De leukste start-ups en komt het meest kwalitatieve publiek.

Waarom exposeren op Horecava?

“Horecava is het nationale trefpunt voor professionals in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Op deze horecabeurs ontmoet je jouw doelgroep. Dit is dé plek waar horecaondernemers naartoe gaan om leveranciers te vinden. Als je jouw merk of product onder de aandacht wil brengen bij jouw doelgroep, mag jouw stand niet ontbreken. De concurrent staat er wel.”

Stands met sfeer en beleving

Met andere woorden: bij deze soort beurs sluiten onze sfeervolle stands vol beleving dan ook goed aan. De afgelopen jaren hebben we dan ook diverse keren sfeer en beleving op de Horecava mogen realiseren en aanpassen. Zo hebben enkele stands op belangrijke punten een upgrade gehad. Met het doel om allereerst meer op te vallen, in de tweede plaatst bijvoorbeeld praktischer te werken of ten derde omdat verandering goed is. Veandering kan zijn in praktische indeling en signing. Maar ook om de implementatie van een innovatie of een verandering van de look & feel. Op die manier ontstaat er nog meer sfeer en beleving.

Meer weten over de stands op de Horecava? We schreven we er een interessante blog over…

 

 

 

Ga je ook deelnemen aan deze beurs?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Deel deze agenda item:

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: jan 13 - 16 2025

Locatie

RAI
Amsterdam
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes