013- 511 47 90    info@anggrek.nl
Logo Anggrek
Home » Beurzen

Staat u binnenkort ook op één van onderstaande beurzen of juist op een andere beurs en bent u op zoek naar een geschikte invulling van uw stand, dan helpen wij u graag. Of het nu gaat om een inrichting met meubelair uit ons brede assortiment of een volledig (nieuw) standontwerp, in beide gevallen maken we een ontwerp in 3D zodat u een realistische indruk krijgt. Voor inspiratie neem vooral eens een kijkje in ons portfolio.

 

INRICHTING

 

Wilt u gebruik maken van de basis beursstand, maar wilt u zich wel onderscheiden door een mooie en kwalitatieve inrichting? Door middel van onze vele bars en meubellijnen kunnen we altijd een inrichting samenstellen die past!

 

TOTAAL ONTWERP

 

In goed overleg maken wij een passend ontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen. In onze eigen werkplaats en atelier kunnen alle onderdelen worden gemaakt en voorbereid. Daarna bouwen we alles keurig op en af.

 

 

Als u deelneemt aan een beurs komt daar veel bij kijken qua organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de goedkeuring voor het ontwerp, de stroom- en wateraanvragen, takelpunten etc. Dit regelen wij graag voor u zodat u zich kunt focussen op de voor u belangrijke zaken! Geïntresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Berkel-Enschot