Loading

Berkel Enschot 21 diner

Moor wining & dining

Vraag:  We zijn op zoek naar een prachtige lange diner tafel in Ibiza style. Met daar omheen een geschikte setting voor een borrel en feestavond in onze tuin.

Probleem: Het moet een top diner party – en feestavond zijn. Waarbij de gasten direct wanneer ze aankomen denken WOW dit is prachtig. Hoe doe je dat precies?

Oplossing: Allereerst past bij deze setting natuurlijk het beste een stretch tent, door zijn open karakter ontstaat er direct de gewenste Ibiza style. Qua inrichting plaatsen we een lange diner tafel met linnen en daarop prachtige bloemdecoraties. Door de kleurrijke bloemen in diverse soorten vaasjes is de gewenste sfeer gerealiseerd. De vele waxine verlichting, prachtige houten boomstam plateaus en opengewerkte stoelen maakt het helemaal compleet. De statafels voor na het diner zijn natuurlijk ook voorzien van een bijpassende bloemdecoratie. Op die manier ontstaat er een eenheid qua uitstraling.

Realisatie: De basis is natuurlijk het meubilair. Bijvoorbeeld de stijlvolle oakline statafels, de prachtige Delight bar en de mooie stretch tent.  Maar de finisching touch kwam echt met de prachtige kleurige bohemian bloemdecoratie, dat zorgde ervoor dat de sfeer helemaal compleet was voor dit evenement; een 21 diner in bohemian Ibiza style.

Kijk hier verder voor het prachtige oakline meubilair of de stijlvolle delight bar.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Bruiloft locatie: een kasteel

Diamond wedding & party planner

Korenbloem Tilburg

Uitvaart

Waalwijk locatie tent

Inrichting bruiloft

Feestavond bedrijfsterrein Werkendam

Waterman Catering