Loading

Horssen bedrijfshal

25 jarige huwelijksfeest

Vraag: We willen graag een feestavond bij ons thuis in de bedrijfshal, is dat mogelijk?

Probleem: De klant zag zijn bedrijfshal en kan daar moeilijk doorheen kijken en zien wat daarin mogelijk is. Voor een aanvraag als deze is het belangrijkste punt altijd op welke termijn de hal leeg kan zijn. En hoe veel tijd is er nodig om op te bouwen. Daarnaast zijn ook de logistieke elementen zoals routing, entree, toiletten, hoeveelheid stroom en catering wensen belangrijk.    

Oplossing: Bij een inrichting van een bedrijfshal is het meest ideale situatie wanneer alle zichtzijdes weggehaald kunnen worden. Daarmee bedoelen we de vloer, wanden en het plafond. Dit is altijd mogelijk, maar afhankelijk van het budget.

Bij deze klant hebben we dit echter al drie keer eerder mogen doen op die manier waarbij we iedere keer een basis inrichting hebben gerealiseerd. Dit door middel van vloertegels, wandbekleding en een plafond. Vervolgens bepaald het kleurgebruik van de basis inrichting samen met het gekozen meubilair en de decoratie de sfeer.

Deze keer mochten we een prachtige boeddha bar realiseren met veel zwart en rode kleuraccenten. Door gebruik te maken van prachtige statafels, stijlvolle gouden vazen met rode bloemdecoratie, blikvangers van lampenkappen, sfeervolle loungebedden en natuurlijk heuse boeddha beelden is dit gelukt.

Realisatie: Tijdens de realisatie van dit project zie je de feestinrichting stap voor stap dichter bij komen. In de ochtend sta je nog in een lege bedrijfshal zoals op de foto te zien is en ’s avonds zie je niet meer dat je in de bedrijfshal staat. Door middel van vloertegels, lichtbalken met wandstoffering en een plafond wordt het hele zicht naar de hal weggenomen wat zorgt voor een bijzondere ervaring.

Bekijk hier het moodbook van de boeddha bar

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi