Loading

NH Koningshof Veldhoven

Van Hoof producties

Vraag: We willen graag een grote tent inrichten als een Duits bierfeest, een heus Oktoberfest, daar hebben we de artiesten al voor geprogrammeerd en we willen hier graag de uitstraling op aanpassen.

Probleem: Kunnen onze ideeën bij dit thema wel uitgevoerd worden in een grote zaal?

Oplossing:  Als de gasten binnen komen is het eerste wat ze zien het podium. Want deze plaatsen we aan het einde van de zichtlijn. We besteden daarom ook veel aandacht aan de decoratie bij het podium maken er een heuze Duitse bierstube van. Dit is een mooie sfeervolle plek waar de artiesten hun bijpassende optreden in kunnen geven. Door middel van veel thema decoratie en bijpassende full colour afbeeldingen ontstaat er een echte Oktoberfest sfeer! Daarbij kunt u denken aan houten wanden, houten boomstammen als stoelen, echte bierbanken en natuurlijk grote dennebomen*.

Realisatie: Bij dit project mochten we weer maatwerk leveren, want niks is in een tent is recht en alles is uiteindelijk net anders dan van te voren bedacht. Het was veel improviseren met de opbouw van de thema inrichting. En dat hoort ook zo, want bij de inrichting van een thema feest gaat het om decoreren! Dat doe je ter plaatse met gevoel om zo de ultieme sfeer neer te zetten van het gekozen thema. Uiteindelijk kunnen u vertellen dat tijdens het feest de gasten op de bierbanken hebben staan dansen zoals ze dan ook in Duitsland doen, een geslaagd themafeest dus.

Interesse in meer inrichting voor een themafeest of juist op zoek naar een goed thema voor een feest? Kijk hier bij onze moodbooks, daar vind je nog veel meer inspiratie voor de verhuur van decoratie themafeesten.

* Met net wat andere decoratie is er van de Oktoberfest inrichting net zo goed een Apres ski thema te realiseren

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi