Loading

50 plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)

"De NVVE werkt al enkele jaren succesvol samen met Anggrek en zij vertalen onze ideeën in een ontwerp en stand waarbij niks onmogelijk is. Daarnaast nemen ze veel logistieke werkzaamheden uit handen waardoor wij ons kunnen focussen op ons doel." Karina Scheirlinck - coördinator presentatiedienst

Vraag:

Hoe presenteren we onze dienst? Welke nogal serieus is van aard, op een laagdrempelige manier. Zodat we gemakkelijk met de bezoekers in gesprek kunnen gaan? Hiervoor hebben we eigenlijk een uitnodigende ontmoetingsplek nodig.

Hoe kaarten we een serieus onderwerp aan op een particuliere lifestyle beurs – de 50 plus beurs? Hoe maken we het laagdrempelig? Zodat de bezoekers de stand op komen en het gesprek aan willen gaan?

Oplossing:

Een uitnodigende ontmoetingsplek creëren, waar een gezellige en uitnodigende ambiance aanwezig is. Een bruin café is daarvoor ideaal en dat hebben we dan ook al een paar jaar gedaan. Daarom hebben we dit jaar gekozen, door ook de nieuwe foto campagne, om de stand strakker en moderner te maken dan afgelopen edities.

Door te werken met warme materialen, een sfeervolle uitstraling en een open karakter ontstaat er een ontmoetingsplek. Waar mensen graag plaats nemen. Dat mensen letterlijk de ruimte ervaren. En dat mensen vinden die ze als huiselijk ervaren!

Realisatie:

Bij de realisatie van deze stand (en iedere andere stand) starten we natuurlijk met de vloer en de ruwbouw. De ruwbouw bestond in dit geval uit veel wanden die voorzien zijn van de prachtige nieuwe foto campagne. Op deze manier ontstaat er direct een sfeervol karakter.

Vervolgens gaan we verder met de afwerking, daarbij moet je denken aan stickers op de lichtbalken, lampen plaatsen en stellen, bar plaatsen en installeren met de gewenste inrichting, meubilair op de juiste plek zetten, planten ophangen, tv monteren etc.

Finishing Touch

Door te kiezen voor mooie kleuren, veel hout en de altijd aanwezige groendecoratie ontstaat er een open en warme stand. Totaal anders dan de afgelopen jaren, toen er veel meer gekozen werd voor een echt bruin café.

Kijk hier verder als u meer interesse hebt in een sfeervolle ontmoetingsstand of bekijk onze andere inspirerende projecten

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

aqua vakbeurs standbouw hoppenbrouwers

Aqua vakbeurs

Hoppenbrouwers
stand 50 plus beurs

50plus beurs

NVVE (nederlandse vereniging voor vrijwillig levenseinde)
maatwerk stand parcel post expo

Parcel & Post Expo

Cipio - Paxster - VDL
stand modern café

Nederlands contactlens congres

Oté