Loading

Van der Valk Eindhoven

Aangenaam evenementen

Vraag: We willen graag een compleet ingerichte feestavond. Maar met in dezelfde ruimte stands om prachtige sieraden/juwelen te presenteren.

Probleem: Hoe verzorg je de inrichting van twee verschillende onderdelen in dezelfde ruimte. Zonder daarbij af te doen aan de sfeer en beleving van beide?

Oplossing: Door een natuurlijke indeling te hanteren. Waarbij het ene onderdeel zonder duidelijke scheiding overloopt in de het andere onderdeel. Op die manier ontstaat er een inrichting die perfect past voor zowel een evenement als feestavond.

De stands voor de sieraden en juwelen worden op deze manier aan de buitenzijde van de ruimte geplaatst. Als natuurlijk verloop plaatsen we hoge gouden zuilen. Deze fungeren als prachtige deco maar ook als subtiele scheiding. In het midden plaatsen we een mooie lounge met daarom heen het meubilair. Dit komt uit onze collectie witte meubels, zie ons whiteline meubilair.

Realisatie: Bij de opbouw op deze locatie in een bestaand pand was het natuurlijk van belang om voorzichtig te werk te gaan. Vooral ook met de prachtige stands vol juwelen en sieraden. We begonnen met alles wat de lucht in moest, dus de verlichting en de grote ronde zuilen. Vervolgens werd het meubilair op zijn plaats gezet. Als finishing touch volgde de decoratie voor de styling. Dat hield in dit geval de gouden accentkussens, de mooie gouden vazen en de decoratie op tafels in.

Een evenement is pas compleet wanneer de decoratie geplaatst is! Dit maakt namelijk het verschil tussen een evenement of een event met beleving! Meer weten over sfeervolle decoratie op uw evenement.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi