Loading

Horecava

L1NDA

Vraag: Hoe kunnen we het mooie ontwerp van afgelopen jaar aanpassen zodat er meer presentatieruimte is voor onze leveranciers en ons nieuwe product?

Probleem: Hoe maak ik tijdens de Horecava aan onze doelgroep duidelijk dat we een nieuwe dienst aanbieden. En hoe kunnen we onze leveranciers integreren zonder dat het rommelig of onoverzichtelijk wordt? We willen de professionele uitstraling van afgelopen jaar zeker behouden.

Oplossing: Er zijn eigenlijk twee problemen die opgelost dienen te worden door ons als stand bouwer:

  1. De nieuwe dienst moet duidelijk gecommuniceerd worden. Dit is gerealiseerd door een hippe setting met het lounge bed toe te voegen aan de beursstand. Daarnaast is er door middel van signing een duidelijk tweedeling gemaakt. De inrichting is verder wel in één sfeer uitgevoerd. Daardoor is er eenheid met twee duidelijke diensten zichtbaar voor de doelgroep op de Horecava.
  2. De leveranciers hebben een werkplek gekregen op de presentatiekubussen van het jaar eerder. Door deze kubussen te voorzien van een zuil met een icoon en tekst wordt er helder gecommuniceerd welke producten/diensten worden aangeboden.

Realisatie: Bij de opbouw van de beursstand begonnen we natuurlijk met de vloer. Het kostte extra tijd om te zorgen dat alle stroom- en internetkabels op de juiste plek naar boven kwamen bij deze stand. Dit moest allemaal precies kloppen zodat er uiteindelijk geen kabels zichtbaar zouden zijn. Daarnaast was het aansluiten van alle computers, de schermen en toetsenborden iets wat wij als full service stand bouwer verzorgde zodat de klant hier geen omkijken naar had.

Wij bieden altijd een full service pakket waarbij we de zorgen van de klant uit handen nemen.

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Europort

Rotterdam shiprepair

Bruiloft locatie: een kasteel

Diamond wedding & party planner

Parcel & Post Expo

Last Mile Logistics

Korenbloem Tilburg

Uitvaart