Loading

NH Koningshof Veldhoven

Congress Company

Vraag: We willen graag opnieuw een informele, gezellige zithoek inrichting. Waar de gasten tussen de congressen door even kunnen ontspannen,werken of praten.

Probleem: We willen hiervoor graag een nieuwe stijl ten opzichte van de voorgaande jaren. Lichtere kleuren en zachtere materialen waren de wens. Daarnaast moesten de visuals voor achter de bar hierbij passen.

Oplossing: Voor dit evenement kiezen we deze keer voor de Nordic stijl. Omdat deze precies aansluit bij de wens voor lichtere kleuren en natuurlijke materialen. Schelpenvazen, stoelen in rotan, staal en wit leder combineren we met diverse items. Zoals ronde, blauwe kleden en prachtige Scandinavische prints op speciaal gemaakte achterwanden. In het midden creëren we een overkapte zitgelegenheid. Door middel van wit houten latten op zwarte stalen kasten ter accent en contrast.

Realisatie: Zoals bij de voorgaande inrichtingen hebben we gedurende de opbouw van dit project de huidige bar op maat omgebouwd. Ook de schilderijen achter de bar en een groot stuk van de muur is van een ombouw. Op die manier past de inrichting beter in deze ruimte. De afbeeldingen die de klant had gewild voor de ombouw van de schilderijen, waren helaas niet meer vindbaar in goede kwaliteit in hun database. Daarom hebben wij haast identieke beelden verzorgt van goede kwaliteit zodat het totaal toch klopte.

Door onze eigen werkplaats kunnen wij altijd maatwerk leveren. Dit maatwerk maakt het verschil want daardoor kunnen we de ruimte echt voorzien van een compleet nieuwe styling. Benieuwd naar dit maatwerk? Check hier onze blog.

 

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi